Én vagyok a hisztis vagy ez nemnormális?
Sajnos még egy-két évig az anyósom szomszédságában fogunk élni (egy telken). Az normális, hogy van olyan nap amikor 4,5x is átjön? Nem élet halál kérdés hanem hülyeségek, apróságok miatt. Párom szerint ez normális mert szinte vele élünk de engem zavar.
Tudom, hogy el kell költözni és el is fogunk.. Csak érdeklődöm, h én fújom fel?
Hiába laktok mellettük, nem normális. Majd ha költöztök, jön az érzelmi zsarolás...
Mi is anyukámèkkal egy lépcsőházban lakunk, van kulcsuk is, de sosem jutna eszünkbe bejárkálni, sőt, inkább mi megyünk hozzájuk, az gyakoribb. A te anyósod uralkodni akar.
Nálunk is hasonló a helyzet bár amikor egyedül vagyok itthon nem nagyon jön már le,mert gondolom észrevette,hogy nem őszinte a mosolyom. Viszont nálunk se szokás megvárni míg kiszólok h szabad.... egyszer volt egy olyan,hogy nagyon fájt a fogam és lepihentem. Lepihent velem a férjem is és szinte azonnal el is aludt. Én nem tudtam a fájdalomtól így hallottam,hogy kopognak és nyílik az ajtó. Anyós kiabált a férjemnek,és mivel nem jött válasz jött be a szobába. Nagyon mérges voltam. Be szoktuk zárni az ajtót de akkor valahogy elmaradt.
Hamarosan elköltözünk,úgyhogy remélem megváltozik ez,mert az én férjem nagyon anyás. Le szokta hívni kávézni is reggelente ami nagyon bosszant. Néha szóvá teszem a dolgokat,de nem akarom megbántani. Tűrök,mert már nem sokáig kell ezt elviselnem.
Nem lehetsz könnyű helyzetben te sem kérdező....
Jól teszed,hogy bezárod az ajtót! Én is be szoktam amúgy és volt,hogy nem nyitottam én se ajtót 😄 Kicsit "örülök",hogy nem csak én gondolkodom így ,mert volt amikor már lelkiismeretfordulásom volt,hogy ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!