Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Én vagyok a hisztis vagy ez...

Én vagyok a hisztis vagy ez nemnormális?

Figyelt kérdés

Sajnos még egy-két évig az anyósom szomszédságában fogunk élni (egy telken). Az normális, hogy van olyan nap amikor 4,5x is átjön? Nem élet halál kérdés hanem hülyeségek, apróságok miatt. Párom szerint ez normális mert szinte vele élünk de engem zavar.

Tudom, hogy el kell költözni és el is fogunk.. Csak érdeklődöm, h én fújom fel?

2020. jan. 13. 13:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Hiába laktok mellettük, nem normális. Majd ha költöztök, jön az érzelmi zsarolás...

Mi is anyukámèkkal egy lépcsőházban lakunk, van kulcsuk is, de sosem jutna eszünkbe bejárkálni, sőt, inkább mi megyünk hozzájuk, az gyakoribb. A te anyósod uralkodni akar.

2020. jan. 14. 05:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is hasonló a helyzet bár amikor egyedül vagyok itthon nem nagyon jön már le,mert gondolom észrevette,hogy nem őszinte a mosolyom. Viszont nálunk se szokás megvárni míg kiszólok h szabad.... egyszer volt egy olyan,hogy nagyon fájt a fogam és lepihentem. Lepihent velem a férjem is és szinte azonnal el is aludt. Én nem tudtam a fájdalomtól így hallottam,hogy kopognak és nyílik az ajtó. Anyós kiabált a férjemnek,és mivel nem jött válasz jött be a szobába. Nagyon mérges voltam. Be szoktuk zárni az ajtót de akkor valahogy elmaradt.

Hamarosan elköltözünk,úgyhogy remélem megváltozik ez,mert az én férjem nagyon anyás. Le szokta hívni kávézni is reggelente ami nagyon bosszant. Néha szóvá teszem a dolgokat,de nem akarom megbántani. Tűrök,mert már nem sokáig kell ezt elviselnem.

2020. jan. 14. 12:15
 13/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem még többet kell várnom.... Ő is inkább akkor jön mikor a párom is otthon van. Ha egyedül vagyok már nagyon sokszor bezárom a bejárati ajtót aztán ha kopog se nyitom ki , majd mikor mondja később, hogy kopogtam akkor kitalálom, hogy fürödtem, aludtam, pihentem, vagy bánom is én nem hallottam :D Az a tervem ha legközelebb bejön csak úgy akkor gyorsan ledobom a ruhám fehérneműre csak aztán legyen kínos a szitu...csak leszokik erről. :D
2020. jan. 14. 13:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetsz könnyű helyzetben te sem kérdező....

Jól teszed,hogy bezárod az ajtót! Én is be szoktam amúgy és volt,hogy nem nyitottam én se ajtót 😄 Kicsit "örülök",hogy nem csak én gondolkodom így ,mert volt amikor már lelkiismeretfordulásom volt,hogy ilyen vagyok.

2020. jan. 14. 15:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Bocsánat lelkiismeretfurdalást akartam írni 😅😅
2020. jan. 14. 15:18
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem vagy egyedül 😀 Az elején még többet jött de amióta sűrűbben zárom az ajtót, nem rohanok azonnal ha hív, azóta kezd ritkulni. Telon is sokszor hívott apróságok miatt, pl hogy nézed az x, y műsort? És hasonló fontos dolgok. 🙄Múlt héten ESTE 10kor hívott, hogy hogy felidegesitette magát az egyik műsoron 😀 nem vettem fel és mánap mondta is hogy nem nézte hány óra van nem akart zavarni... Aha, 🙄
2020. jan. 14. 17:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Nálunk hál istennek azért telefonhívás nem volt. Mondjuk én egy kicsit úgy érzem,hogy annyira nem is fogadnak el menyüknek. Főleg após. Ő aztán egyáltalán nem kommunikál velem,van hogy köszönni se köszön. Anyós meg jópofizik,de sztem ő se kedvel különösebben. De nem nagyon érdekel,az érzés kölcsönös. 😁
2020. jan. 17. 15:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem normális! Engem is baromira zavarna! Jogos a felháborodásod! Attól, mert egy telken laktok, tiszteletben kéne tartania a határaitokat, a párodnak meg meg kéne értenie, hogy ez így nincs jól, és ki kell állnia melletted! De amíg nem álltok mindketten a sarkatokra, nem lesz változás! Sajnos a mi tapasztalatunk is az, hogy HA határokat állítunk, anyósék megsértődnek és nem értik, de akkor is muszáj!
2020. febr. 1. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!