Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósnál, apósnál élni vőként?

Anyósnál, apósnál élni vőként?

Figyelt kérdés

Ti laktatok párotok szüleinél? Milyen volt? Mikor tudtatok, vagy akartatok külön költözni?

Az önállóság hiánya okozhat mentális problémát? Azt tapasztalhatom esetleg (állandó rosszkedv, migrénszerű fejfájás, általános gyakori rossz közérzet, minden idegesít)?

Pszichológusnál már voltam egynél, sokra nem jutottunk, bár szinte csak én beszéltem. Hova érdemes fordulni, pszichiáterhez, kineziológushoz? Lehet régebbi probléma is.

2020. jan. 8. 08:38
1 2
 11/11 anonim válasza:
73%
Anyóséknál élünk tetőtérben, de teljesen külön. 7 éve birom (vagyis tűröm).. Borzalom. Pláne hogy van 2 gyerek is. Estig írhatnám a sztorikat. Építkezünk, ha minden jól megy idén el tudunk költözni innen. Semmit nem várok jobban, minthogy kitegyem innen a lábam végleg. Azon is csodálkozom hogy eddig kibírtam.
2020. jan. 10. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!