Miért mondogatja hogy menjünk ha nem is érdekli az unokája?
Folyton azt mondja anyósom hogy nem megyünk hozzá eleget ezért nem szereti a kislányunk. Havonta egyszer általában elmegyünk többször nem, úgy gondolom neki egyszerűbb eljönni mint nekünk és azért az 1,5 éves pakolászóm is jobban érzi magát "hazai terepen". Nincs el vele egyáltalán néha oda mosolyog és ennyi. De én nem is csodálkozom amikor látszik rajta hogy egyáltalán nem érdekli a gyerek, 2 óra alatt talán 5 percet ha foglalkozik vele.
Most pedig anyukámra féltékeny mert őt nagyon szereti a gyerek, hetente eljön 70kmről és nagyon sokat játszik vele, szeretgeti. De anyósom csak azt mondogatja, hogy nem visszük eleget azért van ez. Ő is eljöhetne, sokszor jár erre mégsem jön be.
Mai eset után amikor hazaértünk megmondtam a férjemnek hogy én nem látom értelmét annak hogy menjünk. Persze én vagyok a rossz mert az én anyámat szereti a gyerek 🤷♀️
A helyedben orulnek sot meg probalnam messzebb terelni. Orulet h ezzel van idod foglalkozni!!
N
Igen ahogy 8-as írja.
Eddig is azért mentünk hogy ő beszélgetett a fiaival én meg játszottam a gyerekkel. Azt itthon is birok nem kell azért mennem.
Azért akadtam ki tegnap mert amikor itt volt karácsonykor akkor mondta hogy nem szereti a gyerek mert nem visszük. Tegnap pedig elmentünk de az volt mint eddig.
Azért akarja hogy menj, mert akkor látják a szomszédok hogy ott voltatok és elmondhatja a barátnőinek hogy milyen jó nagymama.
Amúgy az én nagymamám is hasonló volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!