Igaz hogy nem szabad az anyóssal egy utcába költözni?
En anyosom nem jon hozzank soha es akkor sem jonne ha egy utcaban laknank.
Felesegem viszont szeret atmenni a szuleihez gyakran, ezert jo lenne ha kozel laknanak es nem kellene autozni neki.
Ne epitkezz a telken ha nincs a neveteken!
Ebbol csak bonyodalom lehet ha ti epititek a hazat es mas neven van a telek.
Mi külföldön élünk, 700 kmre mindkét nagyszülőtől. Szeretjük őket, de. Ha hazamegyünk egy hét alatt besokkalunk egymásból és jönnek a veszekedések. Jobb az ha mindenki éli a saját életét és amikor mindkét fél úgy akarja akkor találkoznak.
Az ilyen szülökkel együtt lakásból jó még nem sült ki sehol.
1. Ismerős 1: az összes pénzüket arra költötték, hogy a szülői ház tetőterét beépítsék maguknak. Pár év múlva úgy összevesztek a szülőkkel h menniük kellett, azóta is albérletben laknak, a tetőtér meg ott áll üresen.
2. Ismerős:
Anyuci kertje végébe építkeztek. 10 évvel és két gyerekkel később elváltak. Évekig ment a vita, hogy mit hogyan, mert a mama kertjében álló házat idegennek eladni nem lehet, de annyi pénze egyik félnek sincs h kifizesse a másikat.
3. Ismerős: ők szimplán csak végigveszekedték sz elmúlt 20 évet az amúgy segítökész, de idős korra nehéz természetű szülőkkel. Többek között pont azért, mert a papa mindig a legrosszabbkor állított be stb.
Nem igaz. Van olyan anyós, akivel simán egy telken is lehet lakni. Pl. egyik kollégám nemcsak az anyósával, de az anyjával is egy utcában lakik (szomszédok), és semmiféle konfliktus nincs, mivel mindenkinek megvan a maga élete.
Mi anyámékkal lakunk egy városban, soha nem állítanak be kérdezés nélkül, nem zaklatnak, tiszteletben tartják az életünket. Ellenben az én anyósom 200km-ről is képes csinálni a fesztivált, betojózni napokra, stb.
De!! Úgy soha nem építkeznék, hogy valaki más telkére! Ahogy nem költöztem volna be a férjemmel olyan házba, ami nem 50-50%-ban a kettőnk nevén van. Ezekből csak bonyodalom származik.
Kerdezo! Itt Qrva nagy baj van.
1.miert vettek telket ugy..h ti epitkezzetek az o nevukre?
2.aki idejott ugy kommenteli h te takarodj az egy idiota allat aki szerint nyald ki anyos pin@jat kb.
3.NE!
4.mi 20 percnyire lakunk es veresen komolyan ko kemeny munkam van abban h ide csak ugy ne jojjon senki. Foggal korommel kuzdottem. de mi is elkoltozunk innen mas okbol elore tudtuk.
5.beszelj a ferjeddel h mas telepuleste menjetek.
OSZINTEN MONDOM H NE MENJ BELE MERT TONKREMEGY MINDEN AMIG ANYOSOD ELETBEN VAN!
Ne!!!
Mi egymás mellett laktunk, egy pokol volt az életem, amíg el nem költöztünk.
A legnagyobb gond szerintem is a telek. Ne építkezzetek rá, csak akkor, ha 100%-ban a neveteken van és ezt le is ellenőriztétek (tehát nem csak úgy mondják, hogy "jó, jó, már rátok írattuk").
Én egy városban lakom az anyósommal, de még soha életemben nem találkoztam vele, mert a páromnak voltak vele rossz tapasztalatai, és egyszer megmondta az anyjának, hogy na, ez után a húzásod után soha nem fogod ismerni egyetlen páromat sem. Hát, a párom nem csinál s*gget a szájából az már biztos :) nekem pedig a létező legegyszerűbb így, az biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!