Mégis hogyan kéne ezt a helyzetet kezelnem?
Figyelt kérdés
Tönkrement a hűtőnk ma reggelre,anyós egy vállrándítás kíséretében közölte,hogy neki nincs benne romlandó cucca.
Ezek után én legszívesebben zárnám az új hűtőt majd,ha neki ennyire nincs rá szüksége,meg nyilván nem is ad bele,akkor ne is használja,nem?
2019. dec. 7. 13:18
31/34 A kérdező kommentje:
26#
Az enyém,én vettem nem sokkal azután hogy ide költöztem
2019. dec. 8. 14:50
32/34 anonim válasza:
Itt vergődsz egy szájba tekert hűtő miatt, és közben meg anyósod a szemétláda. Vicc kategória vagy kérdező!
33/34 anonim válasza:
Ha ő nem használta volna, akkor is elromlott volna, akkor is újat kéne venned...
Sikerült vele beszélni azóta, vagy legalább a férjeddel?
34/34 A kérdező kommentje:
Férjemmel egy véleményen vagyunk.anyóst meg lesz@rom már.még be se üzemeltük az új hűtőt már pakolt bele
2019. dec. 12. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!