Mégis hogyan kéne ezt a helyzetet kezelnem?
Tönkrement a hűtőnk ma reggelre,anyós egy vállrándítás kíséretében közölte,hogy neki nincs benne romlandó cucca.
Ezek után én legszívesebben zárnám az új hűtőt majd,ha neki ennyire nincs rá szüksége,meg nyilván nem is ad bele,akkor ne is használja,nem?
Tényleg annyira nehéz anyagi körülmények között éltek, hogy nem fér bele? Vagy ugyanannyi az ő nyugdíja is, mint a te fizetésed, azért várod el?
És ha beleegyezik, hogy fizeti a felét, akkor ugyanannyira figyelembe fogod venni az ő véleményét is, mint a sajátodat azzal kapcsolatban, hogy egyáltalán milyen típusú hűtőt vegyetek, hol, mennyiért? Hm?
22# majdnem kétszer annyi a nyugdíja,mint az en bevételem .
Egyébként meg már lesz@rom
Egy lóf..szt a Kérdezőé a fele!
Kérdező!
Kié volt a hűtő, amit eddig ti használtatok négyen?
Ha tenyleg jo nyugdija van alap h adnia kellene bele hiszen ö is hasznalja
gondolom ti is fizetitek magatok utan a rezsit
vagy azt is ti fizetitek?abba se szall bele anyos?
Ertem,neki csak azert kell a fia h neki több maradjon a lovejàbol
Azert egy normalis hütö nem olcso
es mindig egyik naprol a masikra adja meg magat...
Mienk nyaron adta meg magat hat ugrott a nyaralas sajnos
Ha en lennek az anyos tuti feleznem vagy szallnak bele
nem tudom,pofamrol lesülne a bör ha elvarnam h a 2 gyerekes csalados fiam fizesse azt amit en is hasznalok
En is plafonon lennek
25-ös, tudod, ha anyósnak nem lenne tulajdonrésze a házban, csak a haszonélvezet, azt is megtehetné, hogy kirakja a házból a családot. A haszonélvezet nagyobb jog, mint a tulajdon. Itt pedig még 50% tulajdoni hányad is van.
A kérdezőnek abszolut semmi tulajdonosi joga nincs...mivel nem tulajdonos. Olyan nincs, hogy a férje után. Ergo, ő valóban csak " vendég".
"A kérdezőnek abszolut semmi tulajdonosi joga nincs...mivel nem tulajdonos."
Én is így tudom. Az a bizonyos 5 év együttélés csak akkor számít majd, ha válni akarnak. De erről szó sincs.
Akkor sem számít! És 25 vagy 35 év együttélés után sem számít. Mindenki viszi a magánvagyonát (örökség, ajándék, házasság előtt szerzett ingó és ingatlan) a maradékon, a házasságkötés után szerzett dolgokon osztoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!