Költözés utáni tippek, hogy a párom "még nagyobb tököt növesszen"? Szépen kialakult a magánéletünk, mit tudnék tenni, hogy ez még jobb lehessen?
Na ez az!
Legnehezebb magunkat megrendszabályozni.
Reméljük, kérdező, hogy neked sikerülni fog.
Bocsi, nem olvastam végig az összes hsz-t, mert rengeteg van.
Én csak annyit mondok tapasztalatból, várj türelemmel. Az elszakadás beletelik egy kis időbe. Eddig egymás életének részei voltak, most meg hirtelen nem. Kb 1 év és lecseng a dolog.
Nem olvastam a kommenteket..
De szoval mit jelent az hogy költözes utan? Anyosekkal eltek vagy külön?
Az nekem sem jönne be ha anyos lenne a parom mellett a 2. hàzastarsam az biztos.
Törvény? Neked valami fóbiád van?
Képzeld az én férjem jelenleg anyósával, vagyis az anyámmal él együtt. Ugyanis a házunk felújítása miatt ideiglenesen átköltöztünk és még gyerekünk is van. És ha ne adj isten a szüleim, vagy az ő szülei később segítségre szorulnak akkor jó eséllyel ismét együtt fogunk lakni, mert magunkhoz költöztetjük ha az egészségük úgy kívánja.
Te meg azon drámázol hogy naponta egyszer megkérdezi mizu? Érted te mit jelent normális esetben a "család"?
Áruld már el kérdező, neked nem mindegy hogy hány naponta beszél telefonon a családjával? Neked mitől lesz kevesebb, ha felveszi akár naponta azt a kva teleont és pár percet csevegnek? Irtó gáz, hogy pár percet elsajnálsz, amit nem veled tölt el, ez már tényleg beteges. Nem tudom milyen családból jössz, de valami gond lehetett nálatok, ha ennyire kiborít egy teljesen átlagos alap rendes családi kötelék.
Szerencsétlen párodat szívből sajnálom, és remélem mihamarabb rájön hogy a csaja kattant, aki módszeresen el akarja szakítani a szüleitől, akikkel ő jó viszonyt ápol, vagy megszabni hogy pontosan hány naponta hány percet beszélgethet velük. Nem vagy komplett.
Jesszus. Olyan nő gyerekének tűnsz, aki vagy a testvérei miatt vagy csak úgy alapból nem kapott elég figyelmet és szeretetet, ezért lehető leghamarabb függetlenedni akart.
Mindent támadásnak veszel, pedig egy normális anya ha akarod, ha nem rájön idővel, hogy hiába látta élete értelmét az egyetlen kis fia nevelésében, már vége van. Az anyja kell lássa, hogy jó munkát végzett, hogy talpon tud állni az a fiú. Nem mellesleg, ha tényleg bensőséges volt a viszony akkor olyan mintha egy baràtjától akarnád elszakítani. Neked milyen a kapcsolatod anyáddal ill. a a családoddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!