Költözés utáni tippek, hogy a párom "még nagyobb tököt növesszen"? Szépen kialakult a magánéletünk, mit tudnék tenni, hogy ez még jobb lehessen?
"Én csak azt akarom,még legyen keményebb a párom,..."
Te nem vagy normális, ezt már KÉT másik "titkos ügynök" kérdésednél megvilágítottuk neked, de mint minden elmebeteg, csak rágod a gittet és meggyőzhetetlen vagy.
Borítékolom, hogy hamarosan lapáton találod magad!
És hogy bizonyos kor felett az lenne a normális..nem naponta,kétnaponta mint a párom esetében
Minden korban az a normális, ha annyit beszélnek, amennyit ők akarnak.
Itt a másik agymenésed:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
Kérdező, a 40-es hsz-edre reagálva (12 vagyok)
"azt akarom, hogy legyen keményebb"
Ne akard mert elromlik a viszony. Elromlik a fiú viszonya a szüleivel, aztán veled is, mikor a fiú észbe kap.
Ha még keményebb lesz a saját szüleivel:
a) minek utálná őket, ha normálisak????
b) ha összeugrasztod őket, még egy mérges anyósod is lesz, akkor pedig lesz majd téma ide írni. Mégpedig jogosan lesz mérges, ha annyit sem engedsz meg neki, hogy néha veletek lófráljanak, telefonáljanak. Na, miután ezek a b) pontban megtörténnek, jön a c) pont, amit fentebb már írtam
c) ott fog hagyni téged a fiú, mert egy szép napon nemcsak töke lesz , hanem el is fog gondolkozni a történteken: ott áll, haragban a szüleivel, és ő pontosan fogja tudni, hogy a te kedvedért pattintotta le a szüleit.
Amit tehetsz: szépen éldegéltek tovább, ekkora tökkel, mint amit elértél. A szülők maguktól is vissza fognak venni. De a szülők azért szeretik a fiukat is meg téged is, akit amúgy vagy tíz éve ismernek, és nem tudják, hogy ilyeneket gondolsz. Szóval téged is szeretnek, és a szülők szerintem most kicsit lazításképp is szeretnének néha a fiatalokkal (veletek ) lenni. Mostmár nem vagytok gyerekek,és ők is egészen másképp tudnak veletek megjelenni bármilyen helyen, nem két 16 évessel mennek el vacsorázni valahova, hanem két fiatal felnőttel, és ők erre büszkék.
További javaslatom: görgess lentebb, és olvass rettenetes anyósokról, akik szétizélik a kapcsolatokat, megjegyzéseket tesznek a kismama menyükre is, és társai. Aztán lásd be, hogy a te anyósod sokkal jobb, és valójában jobban jártál vele, mint rengeteg fiatal nő.(én is tudnék mesélni,nekem is jó lenne a te anyósod, elfogadnám).
Ha ez nem megy, akkor te is otthagyhatod a fiút. Mert így , ha egy normális anyós-apóson kattogsz, és generálod a feszültséget, garantáltan lőttek a békességnek, és mindannyiótok következő 10 éve tönkre lesz téve, és most borítékolom a válást 10 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!