Moert csinálja ezt az anyósom?
Megkell mondani- kedves öntől mama, hogy mint mindig, most is ránk gondolt, de a 7vegen nem megyünk le. Mert én a következő 60 hétvégén a szüleimnek megyek egy 20m*25m*2,5m medencét ásni katonai asoval, férjemet meg befizettem egy talicskat a világ körül körbe toló versenyre ami ha minden jól megy akkor 2027 decemberig eltart.
De van egyszerűbb módja is. Csak annyit kell mondani nem megyünk mert..... Megy a hasam, nincs kedvem, rossz a kocsi, stb vagy csak az igazat.
Lehet hiányzik az anyunak a kicsi fia, mert unatkozik.
"és azt se akarom h férjem ott legyen minden héten"
Ha a férjed egy héten egyszer találkozhatna az anyjával, micsoda dolog is lenne.
Zárd be a sufniba.
Azután ha te mennél az anyádékhoz, ő zárna be...
"Másik meg h sok olyan dolgot vesz amit pl én nem is használnék de mivel megveszi kénytelen vagyok" Add oda rászorulóknak.
Amúgy férjed miért ne mehetne hozzá? Neked nem kötelező, én sem szoktam, pedig én aránylag jóban vagyok anyóssal.
Nekem mondjuk nem férne bele, hogy az 50 km-re élő szülőt csak kéthavonta látogassuk, ha úgy adódik, de hát te tudod...
És mi az, hogy nem akarod, hogy a férjed ott legyen minden héten? A felesége vagy, nem a nevelőtisztje. Eszünkbe nem jutna a férjemmel, hogy azt szabályozzuk, ki mikor mehet a szüleihez vagy bárki máshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!