Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek milyen szülö az...

Szerintetek milyen szülö az olyan aki folyamatosan elvár, menipulálja a felnött gyerekèt?

Figyelt kérdés

Szàmomra visszataszito anyósom viselkedése.

Amit müvel,ahogy kihasznâlja a fiât,manipulálja es èrzelmileg zsarolja.

Csak én vagyok igy ezzel???

Minden szálat ugy forgat h ö jöjjön ki belöle jol.Ès neki mindenböl csurran cseppenjen valami.

Legszivesebben felrugnám a Holdig!

Persze ha nemet mondasz neki akkor elöadja az artatlant.

Es erzed arra megy ki a jatek h en vagyok a draga anyuci es megbantottad a kis lelkèt.

Lelkiismeret furdulast okoz h elerje a cèlját.Ha megprobalsz nem azt tenni amit ö akar

2019. okt. 28. 09:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

Megmondod neki h nektek meg a pénz kell! Ha nem tetszik otthagyod... Célozgatásnál is meg lehet mondani hogy nem kell célozgatni,az a tied, kell neked ha meg nem akkor eladod.

Egyébként minek cserélitek le a jót, ha nincs pénzetek újra?

2019. okt. 28. 21:48
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Én igazából Titeket sem értelek, nemhogy Anyósékat. Egyáltalán mi az a kultúra, hogy részletre vesztek használati tárgyakat, ha arra nincsen szükség. Van egy teljesen jó tévétek ha jól értem. Mégis kellett egy másik. Az már más kérdés lenne, ha tönkremegy valami fontos háztartási gép, és sürgős a csere, akkor jó ötlet így vásárolni. De hogy ki sem fut a határidő már gondolkozol a következőn az nulla pénzügyi kultúrát sugall. Anyósodék is szarrágók, vehetnének tévét, de ülnek a pénzen. Mindegy de így nincsen semmi értelme, egyik oldanak sem. Az egyensúlyt kellene megtalálni mindkét oldalon.
2019. okt. 29. 08:24
 13/16 A kérdező kommentje:

A tv azert csereltuk le mert 7 eves sima teve volt.

IPTV-t szerettunk volna mert parabolas volt de az uj helyen nem engedik a parabolat felrakni.

Ehhez Smart teve kell.1 eve volt az eskuvonk es az eskuvoi kepeket videokat pendrajvon a tv le sem jatszotta.

Ezert csereltuk le mert annyit valtoznak a dolgok h sajnos meg a tv is tul buta volt egy jobb minosegu film vagy fajl megnyitasara.

Nem vettunk egy nagyon draga markas tevet de a celt most megszolgalja.

Koltoztunk 1 eve sajnos.Mert volt egy jo otthonunk csak a felso szomszed teljes mertekben elaztatta.Uj lako volt,ugy berelte a lakast h konyha nem volt benne,csak csap logott a falbol.Mai napig nem tisztazott h nyilott meg a csap.A csaj azt mondja biztos elzarta.

O is ahogy mi is hajnalban elmentunk dolgozni.Delutanra hazaerve bokaig ero viz volt a lakasban.

Elaztak a butorok stb.Szerencsere a biztosito a dolgok ertekenek 60 szazalekat fizette.A legrosszabb az volt h 5 hetig szaritogepek es csovek voltak a lakasban,atfurtak 4-6 helyen a plafont a masik padlojaig.Renovalas utan purhabbal betomtek.

Teljesen megszunt a hangszigeteles a lakasban.A felso lakok sem torodtek ezzel 6 honap utan azt mondtuk eleg volt az allando duborges kopogasbol es kelyes nyogesekbol nap mint nap.

Igy koltoztunk el.

A mostani lakas kisebb voltak butorok amiket sajnos ezert kellett lecserelni mert nem igazan fertek el vagy eladni.

Elegge rank jart a rud.Most kezdjuk osszeszedni magunkat.

A koltezes egyebkent is huzos volt mert mosogepet kellett vennunk es ruhas szekrenyt mert az elozo lakasban volt de az a foberloe volt.

Tudtuk h anyagilag nehez lesz de belevagtunk.

Ezert veszunk meg sokmindent reszletre most nem 2 evre kell gondolni hanem 3-6 honapra szoktuk felvenni mert megis konnyebb h nem a tartalek penzt koltjuk el.

Anyosomra visszaterve nemet mondunk de kimutatja a nem tetszeset.

Ugy gondoltuk ha elbeszelgetunk veluk megertenek minket.

De semmi nem valtozott.

Csak nem ertem h miert kell ezt a fiaval csinalnia.

Most az lesz a vege h lesz egy nagy balhe?Es akkor ennyi volt?

tobbet szoba sem all velunk mert neki nem tetszik majd?

Keptelen vagyok felfogni h ilyenek a szulei.

2019. okt. 29. 08:47
 14/16 A kérdező kommentje:

Azert volt csak csap a konyhaban mert meg nem vett konyhabutort 2. napja volt a lakasban.

Allitolag volt egy doboz a csapon es vszinu a sulya alatt tekeredett el de nem tudjuk.4000 liter viz folyt el akkor.

A ceg aki csinalta a munkakat hanyag volt.Hiaba szoltak a hangszigeteles miatt ok mindent jol csinaltak.A parkettat is kicsereltek nalunk is fennt is. Ahogy jott a hidegebb ido a para felpuposodott a parketta.Akkor azert jottek h azt megcsinaljak.

Renovalaskor uresre kellett pakolni a lakast majd mindent vissza.😩

Azt hittuk minden a regi lesz de sajnos szerkezetileg valami tortenhetett.

Beszeltunk mas ceggel is ok mondtak h a purhabos merenylet es a sok atfuras a baj. A foberlonket nem erdekelte igy eljottunk.

Kiadta a lakast ujra ok is elmentek.Allitolag most probalja eladni.

2019. okt. 29. 09:09
 15/16 A kérdező kommentje:

Egyebkent paran irtatok h ha jo minek adom le cserelem le

ti 20 evig eltek ugyanazokkal a butorokkal?hasznalati targyakkal?

Nem csereltek le evrol evrol dolgokat?

Mondjuk egyik evbe azt mondjatok h vesztek egy uj mikrot?

A masik evben lecserelitek a regi mosogepet?

Vagy olyan dolgok amik idovel feleslegesse valtak?

5-6 eve vettem egy kis hazimozirendszert nem

nagy durranas de neha a telefont racsatlakoztattam ugy hallgattam a zenet vagy neha ugy neztem meg egy filmet.

Aztan idovel elfelejtodott.Azon kaptam magam h mar fel eve be sem kapcsoltam csak a port torolgetem rola.

Visszaraktam az eredeti dobozaba hatha egyszer joljön.Aztan koltozeskor a kezembe kerult,igen eladtam.

Semmi baja nem volt az eg vilagon,vigyaztam ra,utana neztem es ujonnan 25 ezer forintert lehet megvasarolni ugyh eladtam 10 ezer forintert.

Nekem az is penz erte.Szoval ertsetek meg nem cserelgetek osszevissza mindent de vannak helyzetek amikor azt mondja az ember megha mukodik is valami csereljuk le.Attol meg a regit megveszik.

En is vettem hasznalt dolgokat mar.

2019. okt. 29. 09:40
 16/16 anonim ***** válasza:
53%

A kérdésedre válaszolva... Nem feltétlenül. Nem cserélek telefont, se mosógépet csak mert kijött egy modell. Persze esetleges javítási költségekkel számolunk ugyan, és igyekszem szépítgetni a lakást. De nem minden áron. Szeretek egy tiszta, rendezett otthonban élni de a lakás van értem és a tárgyak. Nem pedig én őértük. El sem tudom képzelni, hogy azért mondjak le mondjuk egy drágább előadásról vagy koncertről, mert új valamit vettem, mikor teljesen használható a "régi".

Nyilván, nálatok így leírva teljesen más a helyzet. De akkor a lényeget igazából érted te is .

2019. okt. 29. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!