Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi a véleményetek, illetve...

Mi a véleményetek, illetve hogyan tegyem túl magam ezen a kialakult helyzeten?

Figyelt kérdés
23/L vagyok, párom is ugyanennyi idős, külön élünk már. Pár éve a párom apjának lett egy új nője. Sajnos a párom igazi édesanyja már régen meghalt, meg sem ismerhettem. Az após mostani párja kiidegel minket. Tudjuk, hogy csak a pénzére utazik, nem is dolgozik, otthon lustálkodik, és azzal zsarolja az apóst, hogy tőle van az ovis korú gyerek. Mert kb. akkor született a gyerkőc, mikor ők összejöttek. Párom kiosztotta a nőt mikor még otthon lakott. Volt is belőle nagy összeveszés. Azóta volt több kijelentése após haverjainak, hogy neki csak a pénz kell, a haverok próbálták felnyitni az após szemét, de hiába. Naiv. Majd koppan egyszer. De konkrétan engem az idegesít, hogy mint háziasszony, katasztrófális a nő. Azt tudnotok kell, hogy falun nőttem fel, tudom mi a kemény munka, fiatalon veteményezek, ellátom magunkat, malacot is tartunk, mindezek mellett mindig tiszták vagyunk, tipp -topp a lakás is, szeretem a rendet, tisztaságot, szívesen dekorálok, imádom a virágokat és szerintem jól is főzök, többektől kaptam visszajelzést. Ez a "nő", meg pont ezeknek az ellentéte, és azt vettem észre magamon, hogy kezdek felvágni, pedig nem szeretnék ilyen lenni, tudom csak gyötröm magam ezzel és óvódás viselkedés. TEhát szoktam óvatos célzásokkal bosszantani az anyóst- apóst, azért hogy az após vegye már észre magát, hogy tök szarul főz a nője, mindene sótlan, cukrozatlan ehetetlen szar, illetve úgy néz ki az udvaruk mint egy cigánytelep. A nő utálja a virágokat, nem szereti hogy gondozni kell őket stb. veteményt se nagyon rakott, de spórolni meg akar. Ahhoz képest mindent úgy vesz meg. Én meg múltkor csak azért is vittem át a zöldségekből, hadd égjen be, láttam is hogy ideges a nő.
2019. okt. 22. 08:09
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
83%
Mi közöd van hozzá? Képzeld, az én apám párja amellett, hogy otthon ül még házvezetőnőt is tart, mégsem szólok be neki, pedig falun lakunk. Az ő dolguk, ha apósodnak nem tetszik, majd kirakja otthonról. Általában az ilyen embereknek, mint te is megvan a saját elég nagy hibájuk, amit ezzel a felszínességgel próbálnak eltakarni.
2019. okt. 23. 23:18
 32/38 anonim ***** válasza:
87%
Bocsi, de a te agyon sózott, cukrozott sz@rjaid sem jobbak, hiszen már a tudomány álláspontja szerint sincs szüksége az emberi szervezetnek. Nem olvasol szakirodalmat? Ne csak a disznókig láss meg a ganalyozásig, kicsit művelődj mert irtó buta vagy, meg szerintem dagadt is ha nálad a sózás cukrozás az etalon.. Pfu...
2019. okt. 29. 13:03
 33/38 A kérdező kommentje:

55 kiló vagyok te idióta. Képzeld én is tudom, hogy a natúr ízeké a főszerep már a menzákon is, gimis voltam mikor bevezették. Nem sózom agyon a kajákat, csak annyira, hogy meg lehessen enni, legyen íze!! mert kinek kell az íztelen cukrozatlan, szar. A többi előtted kommentelő se hatott meg. Gondoltam, hogy ezen az oldalon csak a fejleharapást fogom kapni. Sok a bunkó. Bele se láttok az ember életébe, a részleteket se tudjátok, csak abból vontok le következtetést, amit leírtam. Az após buta nőjét továbbra is utálni fogom, ha tetszik, ha nem, aki ilyet mond a gyerekére, miközben ringatja, hogy: "kár hogy megszületett", meg folyton óbégat vele. Na az ilyen nő nem lesz a példaképem.

Végezetül a többiről meg annyit, hogy ha az a buta paraszt nem dolgozik, akkor a panelban punnyadó, kondi terembe járó, munkától megijedő városlakóknak nem lesz mit kitojni a wcbe. Nem baj, legalább ÉN a biot eszem. Dolgos vagyok, és nem szégyenlem, hogy ennyire fiatalon ilyen vagyok. Ritka mint a fehér holló.

2019. okt. 30. 13:46
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, csak idézek a kérdésedből.

" Ez a "nő", meg pont ezeknek az ellentéte, és azt vettem észre magamon, hogy kezdek felvágni, pedig nem szeretnék ilyen lenni, tudom csak gyötröm magam ezzel és óvódás viselkedés. "

Nem szeretnél ilyen lenni, de ilyen vagy. Ebben erősített meg itt mindenki.

De nem tértél tőle észhez, tovább csinálod, nem gondolkodtál el....szerintem akkor valami terápia segítene már csak.

2019. okt. 30. 13:49
 35/38 anonim ***** válasza:
7%
"a panelban punnyadó, kondi terembe járó, munkától megijedő városlakóknak nem lesz mit kitojni a wcbe" - persze, akik városban laknak, nyilván nem dolgoznak. Az ország GDP-jének legnagyobb része meg csak úgy magától előterem valahonnan. Mesélj még, te kis fröcsögő, komplexusos nagyon művelt liba. :D
2019. okt. 30. 14:41
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

“Bele se láttok az ember életébe, a részleteket se tudjátok, csak abból vontok le következtetést, amit leírtam.”

ööö... na gondold át ezt alaposan...

2019. okt. 30. 15:22
 37/38 anonim ***** válasza:
86%

A cukrozás, és a sózás szokás kérdése, egyik ember sem születik úgy, hogy vágyik a só, és a édes ízre :D ezt kiskorunkban szokjuk meg. Mivel minden alapanyagnak megvan a saját íze, de mivel a sós és édes ízt szoktuk meg, a természetes ízeket már észre sem vesszük és nem értékeljük.

Tényleg ostoba paraszt vagy.

2019. nov. 5. 16:38
 38/38 anonim ***** válasza:
86%

Te nem egy fiatal igényes nő benyomását kelted, hanem egy tenyeres-talpas, buta parasztasszonyét.

Ahogy olvaslak egy ilyen kövér, fejkendős, gumicsizmás, kötényes alak jelenik meg, aki éppen indul a vödörrel meg a kis háromlábú székkel Riskát megfejni vagy éppen a disznókat ganajozni.

Városban is vannak kertes házak, tartanak baromfit, és vannak gyümölcsfák, zöldségek a kertekben.

2019. nov. 6. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!