Mi a véleményetek, illetve hogyan tegyem túl magam ezen a kialakult helyzeten?
55 kiló vagyok te idióta. Képzeld én is tudom, hogy a natúr ízeké a főszerep már a menzákon is, gimis voltam mikor bevezették. Nem sózom agyon a kajákat, csak annyira, hogy meg lehessen enni, legyen íze!! mert kinek kell az íztelen cukrozatlan, szar. A többi előtted kommentelő se hatott meg. Gondoltam, hogy ezen az oldalon csak a fejleharapást fogom kapni. Sok a bunkó. Bele se láttok az ember életébe, a részleteket se tudjátok, csak abból vontok le következtetést, amit leírtam. Az após buta nőjét továbbra is utálni fogom, ha tetszik, ha nem, aki ilyet mond a gyerekére, miközben ringatja, hogy: "kár hogy megszületett", meg folyton óbégat vele. Na az ilyen nő nem lesz a példaképem.
Végezetül a többiről meg annyit, hogy ha az a buta paraszt nem dolgozik, akkor a panelban punnyadó, kondi terembe járó, munkától megijedő városlakóknak nem lesz mit kitojni a wcbe. Nem baj, legalább ÉN a biot eszem. Dolgos vagyok, és nem szégyenlem, hogy ennyire fiatalon ilyen vagyok. Ritka mint a fehér holló.
Figyelj, csak idézek a kérdésedből.
" Ez a "nő", meg pont ezeknek az ellentéte, és azt vettem észre magamon, hogy kezdek felvágni, pedig nem szeretnék ilyen lenni, tudom csak gyötröm magam ezzel és óvódás viselkedés. "
Nem szeretnél ilyen lenni, de ilyen vagy. Ebben erősített meg itt mindenki.
De nem tértél tőle észhez, tovább csinálod, nem gondolkodtál el....szerintem akkor valami terápia segítene már csak.
“Bele se láttok az ember életébe, a részleteket se tudjátok, csak abból vontok le következtetést, amit leírtam.”
ööö... na gondold át ezt alaposan...
A cukrozás, és a sózás szokás kérdése, egyik ember sem születik úgy, hogy vágyik a só, és a édes ízre :D ezt kiskorunkban szokjuk meg. Mivel minden alapanyagnak megvan a saját íze, de mivel a sós és édes ízt szoktuk meg, a természetes ízeket már észre sem vesszük és nem értékeljük.
Tényleg ostoba paraszt vagy.
Te nem egy fiatal igényes nő benyomását kelted, hanem egy tenyeres-talpas, buta parasztasszonyét.
Ahogy olvaslak egy ilyen kövér, fejkendős, gumicsizmás, kötényes alak jelenik meg, aki éppen indul a vödörrel meg a kis háromlábú székkel Riskát megfejni vagy éppen a disznókat ganajozni.
Városban is vannak kertes házak, tartanak baromfit, és vannak gyümölcsfák, zöldségek a kertekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!