Mi a véleményetek, illetve hogyan tegyem túl magam ezen a kialakult helyzeten?
Nekem se lenne bőr a képemen beleszólni, foglalkozni vele.
Engem apám nője csinál ki, de nem tudunk mit tenni...Csak annyi irritál, hogy tuti pénzre megy, meg hülyeségekre manipulálja apát, DE azt meg totál lekakkantom, hogy othton mi a bánatot csinál a kertjében és hogy tart disznót, majorságot vagy nem...hogy tudja, mi a kemény munka... spórol-e...nem főz jól ő sem, de az se érdekel. csak egyszer kellett elviselnem, azért meg lehetett enni, neked sózni lehetne utána...sós nagyobb baj.
Tudod, én is majdnem ilyen vagyok, mint a leendő apósod felesége.
Vacakul főzök, elismerem. Párom főz, mert ő szeret főzni, és jobban is főz, mint én.
Persze, ez kívülről úgy látszik, hogy szegény ember, hazajött a munkából és nincs főtt étel, szegénynek kell főzni. Közben meg nekünk ez így megfelel.
Fűtés: nálunk férfimunka, én sem nyúlok hozzá szívesen. Megintcsak, nekünk ez így megfelel. Mindkettőnknek.
Kert: biztos nem fogok még ott is gürizni munka után, szerencsére meg tudjuk venni a zöldségeket, gyümölcsöt, ráadásul én választom ki, hogy milyet, és mennyit.
Nekünk ez így megfelel.
És ha nekünk megfelel, akkor miért akarna ebbe beleugatni bárki?
Ki is akadnék rendesen, ha a párom fiának a barátnője akarná felülbírálni az életünket.
Szóval, gondolkozzál már el egy kicsit magadon, kérdező! Te ilyen vagy, az a nő meg olyan. Nincs ezzel baj, nem vagyunk egyformák, de semmi jogod kritizálni őt emiatt.
Majd apósod lép, ha valami nem felel meg. Addig is fogadd el, hogy ők így élnek, és nekik jó.
Hú veteményed van és meg főzni is tudsz? Nahát egy szent vagy!!! Meséld el mindenkinek és dörgöld azok orra alá akiket nem érdekel a kertészkedés és kevesebb sóval szeretnek főzni!!!!!!
Undorítóak az ilyen emberek akik ennyire belepofátlakodnak mások életébe. Semmi közöd ahhoz a nőhöz
Szent ég, igazi falusi szappanopera :D Mondjuk ha az én menyem lennél nagyon jól szórakoznék azon, hogy azt hiszed, hogy azzal tudsz jól alám tenni, hogy hozol nekünk zöldséget :D
Én is falun lakom egyébként, nincs veteményesünk és néha rendelem az ebédet. Ki nem szarja le, őszintén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!