Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi a véleményetek, illetve...

Mi a véleményetek, illetve hogyan tegyem túl magam ezen a kialakult helyzeten?

Figyelt kérdés
23/L vagyok, párom is ugyanennyi idős, külön élünk már. Pár éve a párom apjának lett egy új nője. Sajnos a párom igazi édesanyja már régen meghalt, meg sem ismerhettem. Az após mostani párja kiidegel minket. Tudjuk, hogy csak a pénzére utazik, nem is dolgozik, otthon lustálkodik, és azzal zsarolja az apóst, hogy tőle van az ovis korú gyerek. Mert kb. akkor született a gyerkőc, mikor ők összejöttek. Párom kiosztotta a nőt mikor még otthon lakott. Volt is belőle nagy összeveszés. Azóta volt több kijelentése após haverjainak, hogy neki csak a pénz kell, a haverok próbálták felnyitni az após szemét, de hiába. Naiv. Majd koppan egyszer. De konkrétan engem az idegesít, hogy mint háziasszony, katasztrófális a nő. Azt tudnotok kell, hogy falun nőttem fel, tudom mi a kemény munka, fiatalon veteményezek, ellátom magunkat, malacot is tartunk, mindezek mellett mindig tiszták vagyunk, tipp -topp a lakás is, szeretem a rendet, tisztaságot, szívesen dekorálok, imádom a virágokat és szerintem jól is főzök, többektől kaptam visszajelzést. Ez a "nő", meg pont ezeknek az ellentéte, és azt vettem észre magamon, hogy kezdek felvágni, pedig nem szeretnék ilyen lenni, tudom csak gyötröm magam ezzel és óvódás viselkedés. TEhát szoktam óvatos célzásokkal bosszantani az anyóst- apóst, azért hogy az após vegye már észre magát, hogy tök szarul főz a nője, mindene sótlan, cukrozatlan ehetetlen szar, illetve úgy néz ki az udvaruk mint egy cigánytelep. A nő utálja a virágokat, nem szereti hogy gondozni kell őket stb. veteményt se nagyon rakott, de spórolni meg akar. Ahhoz képest mindent úgy vesz meg. Én meg múltkor csak azért is vittem át a zöldségekből, hadd égjen be, láttam is hogy ideges a nő.
2019. okt. 22. 08:09
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
93%
Édesanyám 77 éves, sajnos már nem teljesen tiszta szellemileg. Ő szokott ilyen sztorikat kitalálni, amik jobbra-balra kanyarodnak, de csak annyi a végén a csattanó, hogy ő valakinek jól megmondta a magáét, és az illető elszégyellte magát emiatt. Na most őrá szegényemre nem szoktam rápirítani, hogy ezt mind csak kitalálta, hagyom, hadd meséljen. Neked mi a mentséged, te sem vagy egészen tiszta?
2019. okt. 22. 09:57
 22/38 anonim ***** válasza:
93%
Nekem csak egy kérdésem van: mi közöd hozzá, hogy más hogy él? Neked nincs életed?
2019. okt. 22. 10:09
 23/38 anonim ***** válasza:
86%

Nekem se lenne bőr a képemen beleszólni, foglalkozni vele.

Engem apám nője csinál ki, de nem tudunk mit tenni...Csak annyi irritál, hogy tuti pénzre megy, meg hülyeségekre manipulálja apát, DE azt meg totál lekakkantom, hogy othton mi a bánatot csinál a kertjében és hogy tart disznót, majorságot vagy nem...hogy tudja, mi a kemény munka... spórol-e...nem főz jól ő sem, de az se érdekel. csak egyszer kellett elviselnem, azért meg lehetett enni, neked sózni lehetne utána...sós nagyobb baj.

2019. okt. 22. 10:18
 24/38 anonim ***** válasza:
88%

Tudod, én is majdnem ilyen vagyok, mint a leendő apósod felesége.

Vacakul főzök, elismerem. Párom főz, mert ő szeret főzni, és jobban is főz, mint én.

Persze, ez kívülről úgy látszik, hogy szegény ember, hazajött a munkából és nincs főtt étel, szegénynek kell főzni. Közben meg nekünk ez így megfelel.

Fűtés: nálunk férfimunka, én sem nyúlok hozzá szívesen. Megintcsak, nekünk ez így megfelel. Mindkettőnknek.

Kert: biztos nem fogok még ott is gürizni munka után, szerencsére meg tudjuk venni a zöldségeket, gyümölcsöt, ráadásul én választom ki, hogy milyet, és mennyit.

Nekünk ez így megfelel.

És ha nekünk megfelel, akkor miért akarna ebbe beleugatni bárki?

Ki is akadnék rendesen, ha a párom fiának a barátnője akarná felülbírálni az életünket.

Szóval, gondolkozzál már el egy kicsit magadon, kérdező! Te ilyen vagy, az a nő meg olyan. Nincs ezzel baj, nem vagyunk egyformák, de semmi jogod kritizálni őt emiatt.

Majd apósod lép, ha valami nem felel meg. Addig is fogadd el, hogy ők így élnek, és nekik jó.

2019. okt. 22. 10:27
 25/38 anonim ***** válasza:
92%
Ritka gonosz nőszemély vagy, apósod helyében már kitiltottalak volna a házamból. Te mit szólnál, ha ők szólnának bele a te életedbe, kritizálnának a saját otthonodban? Biztosan nem tetszene. Szakadj le róluk, éld a saját életedet őket meg hagyd, hogy úgy éljék a sajátjukat ahogy akarják. Vagy talán attól féltek, hogy elveszi a nőt, örökbe fogadja a gyerekét és nektek kevesebb jut az örökségből? Ki is utazik itt akkor az após pénzére?
2019. okt. 22. 10:52
 26/38 Savlekotő ***** válasza:
41%
Bunk o vagy biztos nem farkal meg a párod rendesen azért pattogsz apu nőjére is.. Nevetséges,na és én pont ezért húztam el 18 évesen faluból és vettem el igazi nőt városit nem falusi tirpákot,cseléd típust,buta parasztot,és az régen volt,nem mai darab vagyok,de te szánalmas vagy,irigy vagy szegény apád kapcsolatára is,foglalkozz a magadéval. Sajnálom apádat.
2019. okt. 22. 10:54
 27/38 anonim ***** válasza:
92%

Hú veteményed van és meg főzni is tudsz? Nahát egy szent vagy!!! Meséld el mindenkinek és dörgöld azok orra alá akiket nem érdekel a kertészkedés és kevesebb sóval szeretnek főzni!!!!!!

Undorítóak az ilyen emberek akik ennyire belepofátlakodnak mások életébe. Semmi közöd ahhoz a nőhöz

2019. okt. 22. 11:46
 28/38 anonim ***** válasza:
86%

Szent ég, igazi falusi szappanopera :D Mondjuk ha az én menyem lennél nagyon jól szórakoznék azon, hogy azt hiszed, hogy azzal tudsz jól alám tenni, hogy hozol nekünk zöldséget :D

Én is falun lakom egyébként, nincs veteményesünk és néha rendelem az ebédet. Ki nem szarja le, őszintén?

2019. okt. 22. 15:26
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen jó begyöpösödött vagy. Igazi falusi liba. Milyen anyós lesz belőled hahaha
2019. okt. 23. 15:06
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
SKH (segítek: semmi közöd hozza)
2019. okt. 23. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!