Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Másnak is szarul esne, vagy...

Másnak is szarul esne, vagy csak a hormonok dolgoznak bennem?

Figyelt kérdés
Anyósom a héten többször is jött "segíteni", mivel 3 hete szültem. Ez abból állt hogy 6 órából 4et csak babázott. Még nem is ez zavart mert tudom utána ritkán tud jönni. De hogy egész héten azt hallgattam,hogy a gyerek a férjemre hasonlít (ezt tudom én is látom) meg ŐRÁ. Kb mintha neki több köze lenne a gyerekhez mint nekem.
2019. okt. 5. 18:35
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Ő találta ki még a terhességem alatt hogy jönni akar segíteni. Nem én kértem rá. De a kérdésem egyáltalán nem erre vonatkozott, mégis a válaszok fele ezen lovagol.
2019. okt. 6. 08:57
 22/33 anonim ***** válasza:
80%
Küld haza, nem kell a segítsége, így hallgatni se kell semmit, amit mond.
2019. okt. 6. 09:16
 23/33 anonim ***** válasza:
88%

Telefon felemel:

-Csokolom Katóneni, nagyon köszönöm a segítséget, de ne tessek jönni a jövő héten, megoldom én egyedül amit kell. Vasárnap viszont szívesen latjuk egy kávéra és babázásra.

Enyni. Te írtad a segítséget és a hasonlóságot. Ez volt a kérdésed. Mi másra kellett volna válaszolni?

2019. okt. 6. 09:31
 24/33 A kérdező kommentje:

Írtam hogy nem ez zavart. Mit nem lehet ezen érteni. Azt nem mondhattam hogy ne jöjjön, mert aztán ment volna a balhé, hogy de ő kivette a szabit meg hogy én eltiltom.

Engem az zavart hogy saját magához hasonlítja a gyerekem. Meg ilyet mond hogy szép, mert neki mind a 2 gyereke szép volt. Mintha övé lenne nem is az enyém.

2019. okt. 6. 09:50
 25/33 anonim ***** válasza:
60%

Ha ez nem zavart, minek irtad le?

Azzal meg konkrétan mi a baj, hogy szerinte rá hasonlít? Ő úgy látja. Te meg máshogy. Ez nagyon szubjektív dolog. Sokak szerint pl a lányom pont úgy néz ki, mások szerint mint az apja, megint mások szerint meg senkire se hasonlít. És? Emiatt se megsértődni nem fogok, se veszekedni. Nyugtázom és kész. Te mindenáron balhézni akarsz.

2019. okt. 6. 09:54
 26/33 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk anyós is erőszakosan segiteni akart jó 1hetet apjuk volt itthon 2 héten anyos jött vagy 3x főzött egy finom levest beköszönt én megköszöntem és ment haza. Nem mindenkinek a babázásból áll a segitség valaki feltudja fogni hogy ha mást csinál meg az is segitseg. Most a második 3 hónapos és nem volt segitségem.

Mostmár nekem sem hasonlit a 3 évesem az apjára pedig mikor megszületett kiköpött apja volt.

2019. okt. 6. 11:02
 27/33 anonim ***** válasza:
78%
Könyörgöm egy 3 hetes újszülött az ég világon senkire sem hasonlít. Max, ha nagyobb lesz. Nem kell ezen problémázni
2019. okt. 6. 11:52
 28/33 anonim ***** válasza:
89%

Elmondom mi a baja a kérdezőnek. Nem az, hogy esetleg az anyósra hasonlít, nem az hogy ezt el is mondja. Hanem hogy minden nap elmondja többször.... Oke, büszke ra a nagyi... De azert baromi idegesito ha valaki elmond valamit ujra es ujra es ujra.. Akarmirol van is szó, akarki is mondja. :D

Kérdező nezd meg azt a gyereket. Fedezd fel hogy mi hasonlít anyosekra es te rad. Majd közöld vele ha megint elojon. Igen, a szeme az apjae, de a füle az enyem... Parszor ismeteld meg. Utana meg se halld, egyébként most 4 éves a fiam, mar nem mondogatjak h az apja... Mivel az en apamra hasonlit. Olyan 1 eves korában hallottam utoljára h magukhoz hasonlitgatjak :D

2019. okt. 6. 14:10
 29/33 anonim ***** válasza:
38%

"Miért, az nem segítség, hogy dajkálja a kicsit, amíg te bepakolod a mosógépet?

Mit kellett volna hát órán át dolgoznia????"

Miért, a mosógépet 4 órán át pakolja be a kérdező szerinted?

2019. okt. 6. 19:25
 30/33 anonim ***** válasza:
74%
6# az első pár hét nem a házimunkáról szól, hanem arról, hogy az anya és a baba összeszokjon... Ami aligha fog menni, ha állandóan anyósnál van...ez nem segítség... Ez babázás..
2019. okt. 6. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!