Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Másnak is szarul esne, vagy...

Másnak is szarul esne, vagy csak a hormonok dolgoznak bennem?

Figyelt kérdés
Anyósom a héten többször is jött "segíteni", mivel 3 hete szültem. Ez abból állt hogy 6 órából 4et csak babázott. Még nem is ez zavart mert tudom utána ritkán tud jönni. De hogy egész héten azt hallgattam,hogy a gyerek a férjemre hasonlít (ezt tudom én is látom) meg ŐRÁ. Kb mintha neki több köze lenne a gyerekhez mint nekem.
2019. okt. 5. 18:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
87%
Nyugodtan mondd meg neki: szerintem is rád hasonlít, kedves mama: kopasz, fogatlan, hájas, minden sz.rért visít!
2019. okt. 5. 20:56
 12/33 anonim ***** válasza:
60%
Mert 3 hete szültél, miért kell segiteni?
2019. okt. 5. 22:17
 13/33 anonim ***** válasza:
89%

1. Általában az a segitség szülés után ha takaritanak vagy főznek.

Vannak durva szülések amiből 1 hónap után kezd felocsúdni az ember nem mindenkinek egy a fajdalomküszöb.

2. Kicsit hormonok de ha állandóan ezt nyomja a fejedbe idegesitő lehet. (2 gyerek mind2 apja nekem is) de volt olyab ismim akinek az anyosa azzal csesztette h nem hasonlit a fiára tuti nem az övé...na az még rosszabbul esne.

2019. okt. 5. 22:39
 14/33 anonim ***** válasza:
76%
Amikor a lanyom szuletett, az en anyosom is azzal kezdte, hogy vajon a paromra vagy ra(marmint anyosomra)esetleg az aposomra hasonlit-e a gyerek, majd kijelentette,hogy inkabb a sogorara, aposom egyik testverere hasonlit.Hat nekem sem esett jol.
2019. okt. 5. 22:52
 15/33 anonim ***** válasza:
79%

Ha már a kettő közül kell választani, akkor százszor inkább a te verziód legyen, minthogy kételkedjen abban, hogy ez a gyerek egyáltalán nem hasonlít se a férjedre, se rá, se senkire. :) Fordítsd meg magadban. Ugye, hogy már nem is esik annyira rosszul?

Nekem is most született kisunokám 5 hete. Ő például mix. Egyikükre sem hasonlít igazán. Sem a lányomra, sem a férjére. Na bumm, akkor most mi van?:) Ilyenkor még annyira picik, el sem hiszed, mennyit változnak még. Hagyd a fenébe, mit mond. Nem ér annyit az egész, hogy ezen rugózz.

2019. okt. 5. 23:33
 16/33 anonim ***** válasza:
57%
Akik írták, hogy minek segíteni, azok közül kik szültek már?
2019. okt. 6. 02:25
 17/33 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon nehéz életed lehet, ha ezen fennakadsz. Csatlakozom azokhoz, akik szerint fogjuk a hormonokra, de...

Amúgy a nagyszülői segítség MINDIG erről szólt, a babázásról és a belepofázásról. Én meg is mondtam, hogy hagyjanak a (bentlakásos) segítséggel a fenébe, mert felesleges plusz ember után takarítani, pakolni és etetni, mert hogy hasznos nem lesz egy idegen háztartásban, az biztos. Van annak a gyereknek apja, aki be tud segíteni pluszban, ebben a gépesített és a rendelős világban elképzelésem sincs, hogy mit lehet órákon át segíteni. Max. ha van még két nagyobb gyerek, és azokat elviszi pár órára.

2019. okt. 6. 04:37
 18/33 anonim ***** válasza:
39%

16, én szültem. Áruld el, miért baj, hogy hat órából kettőt dolgozott. Mit kellett volna hat órát melóznia???

És korábban is írtam, az is segítség, ha én úgy tudok valamit megcsinálni, hogy közben valaki a babával van.

2019. okt. 6. 07:01
 19/33 anonim ***** válasza:
60%
Örülj,hogy nem a szomszédhoz hasonlitsák.
2019. okt. 6. 08:35
 20/33 anonim ***** válasza:
70%

Nálam mondjuk meg mindig ott kezdődik az értetlenség, hogy mi a jó eget kell segíteni. Felnőtt nő, hacsak nem agyban fekvő beteg, mindent meg kell tudnia csinálnia. Még mielőtt belém köt valaki: nő vagyok, van gyerekem, császárral szültem, egyedülálló anya voltam és semmi segítségem nem volt. Nem is kellett.

Az meg higy kire hasonlít egy csecsemő.... Bizony sokszor a nagyszülőre. Ezt hívják genetikának. Ha valaki utalja az anyóst, nyilván rosszul esik neki, ha láthatóan rá hasonlít.

2019. okt. 6. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!