Szerintetek is gáz, ha valaki a vejétől akar albérleti díjat kérni?
Az egyik haveromról van szó, inkább jó barátomnak mondanám,mesélte, hogy apósáék akarnak tőle meg a lányuktól alberleti dijat, amiert a házukba laknak. Külföldön dolgoznak egyébként aposáék.
Szerintetek is gáz ez? Mi azt beszéltük, hogy a saját lányukat lehúznák havi közel 100ezerrel. Persze a rezsit a baratomék fizetik, mivel ők lakják a házat, de azonfelül akarnak tőlük penzt kerni. Mikor pont hogy arra gyüjtenek hogy 4 ev utan vegre összetudjanak házasodni meg saját házat venni. Ti is kérnétek a sajat gyereketektol és a vőlegényetől penzt?
Nem tudom elképzelni, miylen vita fajulhat odáig, hogy 100 ezer Ft albérlet lesz a vége, de amíg nem ismerjük a másik fél álláspontját ebben, addig nem kellene ítélkezni. Azért a szülő sem azért szülő, mert mindent el kellene tűrnie, és ez igaz a gyerek oldalon is.
Ha ennyire eldurvult a helyzet, akkor én nem mélyíteném tovább a konfliktust, megköszönném az eddigi ingyen lakhatást, és elmennék egy olyan kis albérletbe, amit meg tudok fizetni, és ami melett tovább tudok gyűjteni...Persze ennek meg lenne aza következménye is, hogy a szülők meg oldják meg a házzal kapcsolatos dolgaikat (leolvasások, karbantartás), ahogy akarják,adják akkor ki vadidegennek, rám ezentúl pont úgy ne számítsanak családtagként, ahogy én nem számítok nekik annak.
Olyan 50 négyzetméteres családi ház egy veszprém megyei 2000 fős faluban ahonnan fél órákat kell ingázni hogy egyáltalán dolgozni tudjanak valahol
Nem hiszem hogy ér ennyit a keco
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!