Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem tudja felfogni a...

Miért nem tudja felfogni a dolgokat?

Figyelt kérdés

Átvettem anyától a nevelt lányát vagyis húgomat, mivel anya már nyugdíjas és nem is bírta tovább . Ő egy 12 éves figyelemzavaros kislány, nagyon nehezen megy neki a tanulás. Ezért, mivel ugye az én felelősségem és amúgy is segítenék neki délután (mivel akkor jutok oda) 4-7ig kb tanulunk, de ugye nagyon nehéz vele. Ebben az időben anya elviszi sétálni, játszóterezni az 1 éves kislányom. Na most jön anyós a képbe. Tegnap eljött és elkezdett hisztizni, hogy soha sincs itthon a kislany amikor ő jön. Mondtam neki hogy a játszótéren vannak menjen el oda. Később férjemnek írogatott, hogy hogy lehet ennyi esze anyának hogy akkor viszi el amikor ő jön. Nagyon felhúzott. Azóta is írkál hogy milyen rossz neki. Nem is lenne gond, de ha el is jön itt van nálam a kislany ő pedig kiül a fiával az udvarra cigizni meg sörözni. Szóval egyáltalán nem érdekli csak vitát generál. Nagyon azon gondolkodom, hogy a házamba se engedem be amíg ilyen. Persze a fia neki ad igazat... De ha itthon maradt volna a kislany akkor sem lett volna vele foglalkozva a részükről. Erősen az a gyanúm hogy csak az a szándéka hogy húgom rosszul érezze magát miatta. Bejött neki.

Bocsi a hosszú írásért nem bírtam tovább magamban tartani...

2019. szept. 19. 23:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen csávótól rég elváltam volna, akár gyerekkel együtt is.
2019. szept. 20. 10:56
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem az anyós időbeosztásához fog alkalmazkodni egy család, ahol nem elég hogy van egy 1 éves gyerek, de még egy rokon kislány is akivel foglalkozni kell. Anyós nagyon el van tájolva ezzel a "sosincs akkor otthon a gyerek mikor ő jön" dologgal. Akkor kérdezze meg ELŐTTE mint más normális ember, csaladtag, rokon, hogy MIKOR ALKALMAS az idő hogy atmenjen megnezni az unokáját. Nálunk bevált. Senki nem állít be a másikhoz kénye kedve szerint, előtte mindig odacsörgünk a másiknak, hogy alkalmas e az idő. Itt az anyós a bunkó, és nehogy már a kérdező legyen a hibás mert a saját testvérének segít, plusz ezzel az idős anyukájának is.
2019. szept. 20. 12:31
 13/13 anonim ***** válasza:
65%
Legközelebb hívd fel anyóst hogy jöhet a gyerekhez. Te meg menj el a boltba addig. Akkor nem ülhet kint és nem mondhatja hogy nem tud találkozni sem a kicsivel.
2019. szept. 20. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!