Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem tudja felfogni a...

Miért nem tudja felfogni a dolgokat?

Figyelt kérdés

Átvettem anyától a nevelt lányát vagyis húgomat, mivel anya már nyugdíjas és nem is bírta tovább . Ő egy 12 éves figyelemzavaros kislány, nagyon nehezen megy neki a tanulás. Ezért, mivel ugye az én felelősségem és amúgy is segítenék neki délután (mivel akkor jutok oda) 4-7ig kb tanulunk, de ugye nagyon nehéz vele. Ebben az időben anya elviszi sétálni, játszóterezni az 1 éves kislányom. Na most jön anyós a képbe. Tegnap eljött és elkezdett hisztizni, hogy soha sincs itthon a kislany amikor ő jön. Mondtam neki hogy a játszótéren vannak menjen el oda. Később férjemnek írogatott, hogy hogy lehet ennyi esze anyának hogy akkor viszi el amikor ő jön. Nagyon felhúzott. Azóta is írkál hogy milyen rossz neki. Nem is lenne gond, de ha el is jön itt van nálam a kislany ő pedig kiül a fiával az udvarra cigizni meg sörözni. Szóval egyáltalán nem érdekli csak vitát generál. Nagyon azon gondolkodom, hogy a házamba se engedem be amíg ilyen. Persze a fia neki ad igazat... De ha itthon maradt volna a kislany akkor sem lett volna vele foglalkozva a részükről. Erősen az a gyanúm hogy csak az a szándéka hogy húgom rosszul érezze magát miatta. Bejött neki.

Bocsi a hosszú írásért nem bírtam tovább magamban tartani...

2019. szept. 19. 23:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
szerintem szimplán csak egy akadékoskodó,megkeseredett,magányos piás,akinek sokkal inkább veled van problémája mint a húgoddal. a húgod max egy újabb indok hogy vitát generáljon köztetek,a piciről nem is szólva. húzd meg a határt,ne engedd hogy rád másszon. ő is letudna sétálni a játszótérre,de nem ez hajtja.máskor mondd meg neki hogy nincs időd a hülyeségeire,és ne áskálódjon mert az is fárasztó.
2019. szept. 20. 00:06
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
A szomorú az hogy a párod nem melletted all ki. En az ilyennek anno nem gyereket szültem, hanem elküldtem a pi...ba az anyjahoz, hogy eljenek ketten boldogan. ;) Igazad van, de ezt már elrontottad az elején.
2019. szept. 20. 00:23
 3/13 anonim ***** válasza:
21%
Most igazi testvéred,vagy otthonból kivett lány ?
2019. szept. 20. 01:01
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
#3 tök mindegy, itt az anyós a bunkó.
2019. szept. 20. 01:53
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki a saját gyerekéért felel,nem tudom a te anyád ezt tudja e kérdező,attól hogy ő nyugdijas ne dobja már kukába a gyereket,csak mert nem bírja.
2019. szept. 20. 02:14
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Férjed miért nem áll ki melletted? Mert ki kéne.
2019. szept. 20. 06:36
 7/13 anonim ***** válasza:
17%

Lehet azért nem all ki mellette a férje, mert szokás szerint ki van sarkítva a dolog, mert egy szemszögből hallunk róla, mert lehet, hogy a férj sem díjazza, hogy a felesége nem a saját gyerekével foglalkozik délutánonként. Az is lehet, hogy egyszer valamit meg akartak beszélni a fiával, amiből már sörözés lett meny elbeszélése szerint, anyósból meg az egyik válaszoló szerint máris alkoholista. Ha a férj nem a feleségnek ad igazat, el kellene gondolkodni, hogy talán most tényleg nem a feleségnek lehet igaza, és nem mindjárt kikiáltani a férjet anyuci majmának. Valószínűleg nem először fordul elő, hogy anyós jön látogatni, unoka meg sehol.

Persze, mindez csak feltételezés, ahogyan az is, hogy anyós egy akadékoskodó alkoholista.

2019. szept. 20. 07:47
 8/13 anonim ***** válasza:
8%
Hát nem tudom, szerintem van igaza anyosodnak, hiszen mindennap az anyukaddal van a gyermek, o nem is lathatja mert sosincs otthon jogos a haragja. Miert nem beszelitek meg h szoljon amikor jon, es akkor otthon lesztek, vagy legalabbis a gyerek. De igazabol ugy veszem eszre h te amugyse szeretned a kapcsolatot tartani vele, "szep" velemenyed van rola, anyukad meg szegenyke, hat ha vki nyugdijas akkor sem dobja. a gyereket mi az h nem birja, ez nem igy mukodik, sot nevelt lanya akkor a penz az jo mi? Ha annyira nem birna a hugoddal nem birna 3 orat az 1 evessel sem. De mindegy nem ez volt a kerdes,szerintem jogosan haragszik anyosod, beszeljetek meg elore pl delelott h aznap menni fog es aznap pihenjen anyukad is hiszen nem bir mar o sem 12 evessel, legalabb babazik a masik nagyi is
2019. szept. 20. 07:50
 9/13 A kérdező kommentje:

Igen tudja, azért is van ez. De tulajdonképpen ahogy írtam is nevelt lánya tehát nevelőszülő volt.

Nem hiszem hogy annyira zavarná a férjemet. Ezen a napi 3 órán kívül mindig én foglalkozom a lányunkal nagyon ritka ha ő. Ha pedig anyós eljön mindig kint söröznek nem egyszeri alkalom volt. Ahogy az is másodszor volt hogy nem volt itthon az unokája amikor jött. De honnan kellett volna tudni egyáltalán, hogy ő jön? Meg ha annyira érdekelte volna akkor bement volna a játszóra ami egyébként haza felé útba esik neki.

2019. szept. 20. 08:01
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

Máshol is van 2 gyerek akikkel külön külön is kell foglalkozni. Lehet az édesanyja azért adta át a nevelést mert nem tud úgy tanulni vele ahogy megérdemelné. Kérdező nálad pedig le a kalappal hogy vállaltad. Itt kicsit kiállok a férjed mellett is mert nem mindenki hagyta volna hogy odavedd magadhoz.

Mondd anyósnak h legközelebb szóljon oda mielőtt megy és akkor szólsz anyudnak hogy jöjjön haza a kislánnyal. Igy nem tud belekötni a dologba. Az pedig hogy te kivel mennyit foglalkozol saját döntés.

2019. szept. 20. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!