Ha nem szólok lehet, hogy jobb?
Szóval a menyeméknél voltam és a szobájukban,amikor nem voltak otthon.Nem kell megijedni nem kutakodtam,csak az unokám ott alszik és muszáj volt bemennem.En vigyáztam az unokámra,amig a menyem elment valahova.Szóval az unokám ledobta a cumiját és beesett az ágy alá.Azt láttam,hogy a por vastagon sürüsödik az ágy alatt.Szó nélkül megcsináltam volna, mint több esetben,de a derekammal problémák vannak,ha cipelek vagy hajolok.Amikor terhes volt én csináltam meg helyette,mert a fiam megkért rá.Na végeredményben mondtam finoman a menyemnek,hogy semmi közöm hozzá, és elmeséltem neki,hogy mit láttam.Láttam rajta,hogy nem tetszett neki és utána egész idõ alatt nem szólt hozzám és nyujtogatta rám a nyelvét.A másik probléma a fiam allergiás,tehát néha mélyebben kellene takaritania.
Nagyon sokszor én takaritok náluk és fõzök is mert a menyem nem akar és nem is tud.
Ezeket a válaszokat kötelező jelleggel elolvastatnám minden férfivel akinek valaha is megfordult a fejében a házasság gondolata.
Ugyanis ezekből a fröcsögésekből igen szépen kirajzolódik az, hogy a mai nők -egy nagy része- hogyan gondolkozik manapság.
Ráadásul minden válaszoló nő soraiból kiolvasható a saját elcseszett élete is, amiért frusztráltan mindig másokat hibáztat.
Szidja a saját apját, anyját, az anyósát, apósát, a férjét, az összes férfit meg többnyire a kérdezőket.
Egyedül ő nem hibás semmiért.
A férjeknek meg nincsen erre se energiájuk se idejük, mert késő estig dolgoznak.
Azután csak lassan esik le nekik, hogy nem erre számítottak és a nő alaposan megváltozott.
A csiripelő szorgos kismadárból egy elhízott lusta sárkány lett, és a kezdeti báj átalakult hájjá.
Előbb-utóbb kinyílik a szemük és beadják a válást.
Erre Magyarországon kb 2-3 évvel az esküvő után szokott sor kerülni.
Mint köztudott, rengeteg manapság az elvált nő akik azt gondolták, hogy egy "véletlenül fogant" gyerekkel sínen lesz az életük, mert a balek apa majd eltartja.
Talán nem is ok nélkül lettek kipenderítve a "tutiból"...
Utolsó !
Ki kellene mosni a szádat, csak a mai vegyszerek gyengék lennének a belőled áradó sok mocsokhoz...
21:00
"a puhapö.csöknek"
Mint fentebb írtam is, hogy minden válaszból kirajzolódik az agyatlanul fröcsögő nő saját szomorú élete is.
Így a te válaszodból is le lehet vonni bizonyos logikai következtetéseket.
Azaz, ha te -az írásod alapján- csak puhapö.csökkel találkoztál, abból egyenesen következik, hogy az elhanyagolt lepukkadt és túlsúlyos külsőd, lombozta le a körülötted előfordult pasasok feltörekvő vágyát.
Sorry
Egyetértek az utolsóval.
Ritka boldogtalan nők írnak ide,ami szomorú, de talán a józan észt mégsem kellene otthon hagyni.
Szerintem itt aki elnyomottnak érezheti magát, az szerencsétlen férj, aki ennyi munka mellett hétvégén a házimunkát is elvégzi.
Nem tudom hogy gondolhatjak sokan igazságosnak, hogy minden teher a férjre hárul a nő meg nem csinál semmit. Aztán sír, ha elhagyják, mert ennél százszor különb nők vannak.
Én is elvégzem a házimunkát, főzök, takarítok. A férjem pedig azért dolgozik ennyit, hogy nekünk mindenünk meglegyen mert most az én fizetésem kiesik.
Ha beteg lennék vagy baj lenne a babával az más, de problémamentesen sem kellene csinálnom semmit, hanem cselédnek használni a férjem anyukáját és őt magát meg fejős tehénnek???
Nem csodálom, hogy ennyi válás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!