Mindenkinek idióta az anyósa?
Nagyon tele van vele a f..szom.
Legyetek szívesek leírni ti miért nem birjatok az anyosotokat.
Hátha rájövök h nem is olyan szörnyű az enyém.
Aki szereti és jól kijön az anyosaval valószínűleg messze lakik tőle így kérem ezek a “szerencsések” ne írjanak.
Igen lehet jobb lett volna ha leírom először h miért gondolom úgy h idióta, mert eddig mindenki azt hiszi h en állok rosszul a dolgokhoz. Most azok elolvashatjak az előző hozzászólásom a saját témámhoz.
Eddig sikerült veszekedés nélkül megoldani, soha nem szóltam hozza csúnyán csak gyűlik bennem az ideg. Tekintettel vagyok paromra, o is mondta már h hú de nehéz eset néha de mint mondtam ot nem akarom megbántani
Kezdetben jóban voltunk, aztán az esküvőkor megromlott a viszony, mert elveszem a fiát és egyedül marad.
Aztán a gyerekünk születésével végleg mimden megromlott, mert azt mondta ha egy gyereket el tudunk tartani, akkor őt is. Előtte sem sokat, de azóta nem dolgozik, a férjem lakásában lakik, mi fizetjük a rezsit és adunk pénzt kajára, és vesszük meg ha bármi kell. Emellett az unoka csak addig érdekli amíg a kapott képet ki lehet tenni a facebookra.
Én mindezt nem tudom és nem is akarom jópofizva elviselni, így igen, kettőn áll a dolog.
Én próbáltam jó viszonyban lenni vele. Ő is "szeretett" engem. A hátam mögött viszont mindennek lehord, semmit sem csinálok jól,nem tudom nevelni a gyerekünket. Ő az egyetlen aki szerint még főzni sem tudok. Egyszerűen ki nem állhat. Ennek oka pedig, hogy "elvettem tőle" a fiát aki vitte haza a fizetését. Attól függetlenül, hogy ennyire utál heti szinten felteszem a jó kedv maszkot és elviszem hozzá az unokáját mert ő ugyan nem jönne de azért nagyon szereti a kislanyt.
Tehát nem minden esetben múlik 2 emberen.
Nálunk nem ilyen vészes a helyzet, de hidd el együtt érzek veled! :-D
Mindenkivel a saját nyelvén/értelmi szintjén kell kommunikálni. Anyósod szoci módra nevelkedett begyöpösödött nyuggernek tűnik, úgyhogy a helyedben határozottan tudatosítanám vele, hogy te sem szólsz bele abba ahogyan a bablevest főzi, ő se szóljon bele olyanba amit te jobban tudsz. Nem kell csúnyán beszélni, csak határozottan. Kicsit hökkenjen meg aztán majd visszafogja magát. Mint a kisgyerek amikor látja, hogy sírással semmire se megy.
Ez az anyós lakása és kényszerűségből lakunk itt míg a mienk elkészül. meg kb 2 hónap de remelem egy percel sem több. Aztan folytatjuk a parommal a saját életünket a saját lakásunkban jó messze az anyóstól.
Lehet kicsit papucs vagyok de mi ertelme lenne emiatt veszekedést rendezni?
Parommal mindig jó volt a kapcsolat. és az anyossal is míg messze voltunk egymástól mikor hívta párom en távoztam a helyiségből ( így nem kellett hallgatnom a sok hülyeséget).
Ha párom meg akarta látogatni, engem pont nem engedtek szabadságra vagy épp sürgős/halaszthatatlan dolgom akadt.
Ha épp az anyós látogatott meg minket akkor mindig túlóráztam vagy a kertet gondoztam vagy teli időszakban a pincében “dolgoztam” ott az Xbox.
Nem hallom nem látom az a legjobb.
Többször mondtam paromnak h halat adok istennek hogy ő nem hasonlít az anyjara. mondjuk ha hasonlítana akkor nem lenne a párom.
Sőt mielőtt megkértem párom, gondoltam illendőségből kikertem a lányt az anyjától ( apósom nincs, egy férfi nem bírta elviselni így már 30 éve single)
Erre ő, neki mindegy “volt már ilyen ugye tudod?”
Ezzel arra utalt h páromat már egyszer eljegyezték, persze tudtam róla 18 éves volt de mindegy is.
Szóval ő így kívánt sok sikert és boldogságot nekünk.
Ő egy igazi sárkány persze fogak nélkül.
en is kijövök vele
bar volt sok beszelgetes vele es lesz is még.
Az en anyosom csak azt nezi h neki jo legyen,mindenkepp neki kell a közeppontban lennie.
Esküvönkön is tett rendesen a lapatra
Amit sose tudok megbocsajtani neki.
Azon felül atjön matat a holmijaink között ha nem latjuk
minden egyes apro dobozt megnez mit tartalmazhat
mar szo szerint dugdosom a cuccaimat.
Elvàrnà h fiacskaja hurcolja a seggüket mindenhova
ugy h van anyosnak aposnak is jogsija es autojuk is es egeszsegesek is
csak kib.szott lustak
Miota a ferjem ellenall nekik kicsit erzem h a hatam mögött megy a pletyi...
Allandoan szervezkedik,megkerdezni minket nem kell...
Nagyon sokat kepzel magarol
Azt hiszi h a lakasunk mivel a fia is itt el,az öve is egyben
igy barmit megtehet
Aposom egy alkoholista lusta ember
Aki ugy szinten mindenkinel mindent jobban tud...
Szoval igen 2 ön all a vasar...
Megadom a tiszteletet nekik,de ha mar sok belölük meg is mondom nekik.
Eddig meg nem volt harag tartas
de megmondom öszinten jobb lenne az eletem nelkülük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!