Szerintetek ezt miért kellett? 26/N
12-es nagyon vicces :D :D
Én sem balhéznék, de nem hagynám szó nélkül. De én nem felhívnám. Én elmennék férjestül a következő nagy családi összejövetelre, és az étkezőasztalnál, amikor teljesen biztos, hogy mindenki ott ül, jó hangosan hozzá fordulnék, és megmondanám neki, hogy "jaj, jut eszembe, sajnos nem sikerült elrontani a meglepetésbulit, hiába lötted le a poént előre a fiadnak, mert így is nagyon jól mulattunk, és még sokáig emlékezni fogunk rá. Szóval nem jártál sajnos sikerrel, de ne szomorkodj, van ilyen, előfordul. Meghívni mondjuk többet nem fogunk, de azért remélem, elégedett vagy magaddal és jól esett direkt elrontani a meglepetést."
"A családalapításon kéne hogy járjon az agyatok, nem bulikázáson, meg a haverokon."
Szüjjéééé...szüjjééééé..szűűűjjééééé...meee csak... :D Eszem megáll.
Egy tollvonással kizárnám az anyóst-apóst az életemből.
Mégis mit kell ezen gondolkodni!?
Nem balhéznák, nem hínék fel senkit.
Ez után SOHA AZ ÉLETBEN nem találkoznék, nem beszélnék velük, és megszakítanék MINDEN információközlést.
Közösségi oldalakon tiltás törlés, telefonszámok tiltva.
Ezek a férgek nem érdemelnek mást.
Pfff....
22
Miért ha szülni nem akar családot nem akar, akkor minek ez a cirkusz és felhajtás az esküvővel?
Leosztanám őket a férjem előtt, hogy köszönöm szépen, hogy tönkre tették a meglepetést a fiuknak! Ebből is látszódik mennyire szeretik őt! Többet pedig semmibe nem lesznek bele vonva, köszönjék maguknak!
Égjen a pofájuk!
"Miért ha szülni nem akar családot nem akar, akkor minek ez a cirkusz és felhajtás az esküvővel?"
Mert csak az házasodhat, aki potyogtat is? A házasság vagyonközösség, és jogilag család, nem kell hozzá gyerek. Neked meg nem tökmindegy, hogy a kérdezőék akarnak-e, és ha igen, mikor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!