Szerintetek ezt miért kellett? 26/N
Mivel én elég hamar felkapom a vizet, biztos felhívtam volna őket és elküldöm melegebb éghajlatra. Az biztos, hogy én kb. sosem állnék szóba velük ezek után.
De biztos vannak, akik higgadtabban kezelnék a helyzetet és inkább rájuk hallgass :-)
Miért kellett? Hogy keresztbetegyen neked. Hogy a fia meglepi bulijából a meglepit elrontja, az nem is érdekelte. Neked akart keresztbe tenni, szerintem ez teljesen világos.
Én nem dühöngenék, nem is kérném számon őket (nyilván ez is cél lett volna, hogy kavarjáj a sz..t, te kikelsz magadból és nekik lesz mit felhozni ellened, amikor ellened hangolják a férjedet, és megalapozod a rossz viszonyt Ne add meg ezt az örömöt!) elvégre a férjed jól kezelte az egészet. Levonnám azonban a következtetést: tőlem semmi jóra ne számítson a két szemétláda, 3 lépés távolság, kizárólag a kötelező (minimálisra redukált, az is csak a férjed kedvéért) pofavizit, semmi több.
En sem kezdenek balhezni, de az biztos, hogy egy eletre megjegyeznem magamnak az esetet.
Mond meg a parodnak, hogy emiatt ne szomorkodjon es ne is erezze rosszul magat, te meg probald meg elhatarolni magad a szuleitol, amennyire csak tudod.
Nem balhéznék. Valószínűleg annyira letörne, hogy nem is tudnék balhézni. Tényleg érhetetlen. És iszonyat gonoszság. Ráadásul a fiával szemben, mert az ő meglepetését rontotta el.
Nem érdekel, hogy mit gondolnak, de én ezek után nem állnék szóba velük, és nem is jöhetnének hozzánk.
Én biztosan balhéznék, hát mit képzel magáról az ilyen. A fiáról van szó...
De legalábbis megkérdezném, hogy ezt miért kellett, esetleg már demens, hogy nem emlékszik a MEGLEpETÉS, ne mondjuk el részre?
Ezek után biztos hogy nagyon flegmáznék vele. De azt az örömöt nem adnám meg neki, hogy többet nem lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!