Szerintetek ezt miért kellett? 26/N
Egyértelműen téged akartak kellemetlen helyzetbe hozni, viszont azzal nem számoltak hogy a fiuk ünnepét rontják el ami sokkal nagyobb vétség. Nyilván a titok azért titok, hogy ne tudja meg más, de ezzel a húzásukkal a saját gyerekük boldogságát rontották el.
Szegény barátod, biztos szörnyű lehet szembesülni azzal, hogy ilyen patkány szülei vannak, akik a saját élveztüket előbbre helyezik mint a fiuk születésnapi meglepetését.
ÚRISTEN kérdező! Te komolyan még itt tartasz? 26/30-as pár? Mint a tinik de komolyan, olyan szinten vagytok. Bulizunk, haverok, sértődünk, hisztizünk stb.
A családalapításon kéne hogy járjon az agyatok, nem bulikázáson, meg a haverokon.
Én csak azt nem értem, miért nem neked szóltak, ha nem mennek, ráadásul még a saját fiúk meglepetés születésnapját is elrontották. A 30 kerek szám, elhiszem, hogy rosszul esik neki is és neked is. Biztos kideríteném, mi volt ezzel a konkrét szándékuk.
Amúgy meg helyetted is bekaphatják. Ez a véleményem.
12-es, orvos látott már?
Amúgy a FÉRJE, nem a barátja, nem a párja (de az is rendben lenne).
Nekem a férjem 50. szülinapomon tartott meglepetés bulit. Akkor mi is csak bulikázunk? Mit szedsz? Adsz nekem is?
"Biztos kideríteném, mi volt ezzel a konkrét szándékuk."
A konkrét szándék az volt, hogy kicsesszenek a Kérdezővel. Ezért én nem is kutakodnék, hogy mi volt a konkrét szándék, ne nézzenek már naivnak (hülyének) ezek a jellemtelen szar alakok.
Az apósnak nem szólnék, mert soha többé nem állnék vele szóba.
A házastársamnak (én éppenséggel férfi vagyok, azért írtam így), megmondanám, hogy amikor ő kér, én elmegyek vele alkalmakra a szüleihez, mert őt szeretem, de ha nem muszáj, én SOHA TÖBBÉ nem mennék oda, és amikor idejönnek, én csinálok magamnak valami programot, hogy ne legyek otthon. És nem kell magyarázkodnia a szülei előtt, nyugodtan mondja meg az apjának, hogy az orbitális bunkósága miatt teszem ezt.
Én egészen biztosan felhívnám és 2 mondattal, higgadtan, mindenféle trágárkodás és egyéb nélkül úgy elküldeném melegebb éghajlatra anyósékat, hogy csak pislognának. Majd ezek után az életben többet nem állnék szóba velük!
Undorítóak!! Szégyellhetnék magukat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!