Osszekoltoztunk tavaly majusban parommal, azota tavaly osszel voltak itt 2x szulei azaz mar lassan 1 eve, ez furcsa?
Utolso! Sajnos az elotted szolokkal erted egyet NEM pedig veled! Az elotted szolok pontosan leirtak,hogy hozzajuk SEM jar parjuk csaladja!! Es hogy mi ennek az elonye! De mindig mondjak paromnak hogy ketten menjunk es az apja is mondta nekem h ha van valami barmi ugy keszulnek ugy varjak a fiukat hogy en is vele megyek. Mivel ez nincs non stop ezert reszemrol az h illedelmesen csinosan atugrok teljesen rebdben van. Nem utaltam ki senkit. :) Az en anyukam se jar ide csak konkret cellal es ritkan, inkabb mi ketten vagy en latogatom anyut es a tobbi rokont akiket szeretek :)
Szoval nincs igazad. Olvastad hogy hanyan irtak le h miota elkoltoztem meg 1x sem volt ott a csaladjuk es nem tobbszaz km-re vannak. ??
"Mi egy éve élünk az aktuál lakásban (de előtte volt másfél év másik albiban, szóval nem most kezdtük), anyósék soha nem voltak még nálunk. Mi megyünk 2-3 havonta.
Mostanság kezdte el mondogatni, hogy most màr megnézné, hogy élünk."
Szerintem egyszer illene meghívni őket. Nem kell nagy dolog, egy kávé, süti, megnéznék, hol laktok.
Nekem orbitális bunkóságnak tűnik, ha egy szülővel megteszik, hogy egyszer sem hívják meg. Utána pedig jön a rinya, hogy nem jönnek. Vajon miért? Ahova nem hívnak, oda nem megyek, ennyi.
#13 ott a pont! :D 👌👌
Eleg sokan irjak h anyosek nem jarnat at.. Akkor miert en meg a tobbiek vagyunk a "rossz menyek"??? Nem csak en vagyok igy.
* nem jarnak at
Ha hivnak minket x alkalommal x-2 szer megjelenunk. Mert kulonben heti 7x hivnanak ha mindig mennek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!