Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Milyen állat lehet ez? Bővebbe...

Milyen állat lehet ez? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Erdélyben vagyunk nyaralni a hegyekben egy kis faluban. Tegnap este sétálni mentünk az erdőbe és valamilyen állat mászkált előttünk.Elővettem a telefonomat hogy lefotózzam,sikerült is de nagyon megilyedtünk mert pont felém ugrott... Nem volt túl nagy kb a térdemig ért,de ennek ellenére elég ilyesztő volt. Még mindíg nem szikerült rájönnöm hogy milyen állat lehet ez. Szerintetek? Itt a fotó. [link]
2010. júl. 6. 20:39
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

9 évesnek mondom

nehogy elhidd, h létezik, (igaz, még én se hittem el, be vok tojvaaaaa) de egybknt meg izé, annyira hülyeség ez a chupap_csa

2010. júl. 19. 12:06
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

én hiszek neke a csupakabra igenis létezik!!!!!!!!!!!

Én hiszek neked

10/L

2010. júl. 20. 13:26
 43/48 anonim válasza:
100%

De hisz ez egy hétszünyű koponyányi monyók!!!

El sem hiszem, hogy nem ismertek fel egy ilyen jellegzetes lényt..igaz, sokan a 7 szünyéről ismerik meg...csak azt ritkán látni, mert az tudniillik az a HASÁN van!...:)

2010. júl. 25. 21:58
 44/48 anonim ***** válasza:

ÖKÖR!! egy: ijen profi képet a telefonnal nem lehet csinálni. kettő: tele van vele a jutyúb (youtube) három: fényállás haver!! Fényképésznek készülök! Ilyet csak állvánnyl lehet csinálni! négy: ilyen sötétbe sétáltatok?

Öt: nem úgy néz ki mint aki csak ugrani készül. Hol volt? a fejed magasságában?? ÁÁ észkombájn..

2010. aug. 8. 17:44
 45/48 anonim ***** válasza:
JAJAHH XD
2010. aug. 11. 15:44
 46/48 anonim ***** válasza:

Ez egy chupacabra a képen de

szerintem se te csináltad boocs...

2010. aug. 12. 12:20
 47/48 anonim ***** válasza:
XD LoL Má szerintem a kérdező teljesen elmenekült innen jól is teszi XD XD XD XD XD
2010. aug. 13. 20:42
 48/48 anonim ***** válasza:

Hát persze ez biztosan egy állat.Biztosan TE vagy.1.Milyen mélyen sétáltatok? 2.Ha olyan kicsi volt akkor hogy ugrott fel az arcodig,úgy hogy közbe egy ilyen remek fotót tudtál készíteni??

Nehogy elhiggyétek már.-.-

2011. jan. 30. 09:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!