Milyen állat lehet ez? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Erdélyben vagyunk nyaralni a hegyekben egy kis faluban. Tegnap este sétálni mentünk az erdőbe és valamilyen állat mászkált előttünk.Elővettem a telefonomat hogy lefotózzam,sikerült is de nagyon megilyedtünk mert pont felém ugrott... Nem volt túl nagy kb a térdemig ért,de ennek ellenére elég ilyesztő volt. Még mindíg nem szikerült rájönnöm hogy milyen állat lehet ez. Szerintetek? Itt a fotó. [link] 2010. júl. 6. 20:39
1/48 anonim válasza:
Nem kéne annyi horrorfilmet nézni.
3/48 anonim válasza:
omg XD
megijedtem a képtől :D
na menj és jácc a kukuccal :D
4/48 anonim válasza:
szerintem egy ember beöltözöt és ki volt tervelve hogy megijeszenek titeket amugy ez egy kamu kérdés!
5/48 anonim válasza:
sz, megviccelsz minket....! te vagy az, felvettél valami állarcot.....ha igazi lett volna, már nem írnál itt...
6/48 anonim válasza:
ez egy ritka mutálodot állat féle lehet mert ez nem maszk meg semmi hasonló,na és meg támadt titeket?
7/48 anonim válasza:
utso vagyok XD am nem is létezik te nagyon mutálodot vagy
8/48 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu! Támadni nem támadot,felénk ugrott aztán elfutott. De nem volt nagy, max a térdemig ért és kicsi volt a teste. Én elsőnek azt hittem hogy valami kutya,de ahogy így a képet nézegetem nem is tudom...
2010. júl. 6. 20:58
9/48 anonim válasza:
ha nem kamu fogjátok valahogy be mert ilyen nem létezik az egész világon talán tudosok meg tudnák mondani mi ez jah ha hagyot nyomot akkor hátha többen vanak és elvezet a helyére.vagyis titkoljátok szerintem el mert a tudosok fel boncolnák szegényt
10/48 anonim válasza:
lehet hogy igaz és kutya fajta tán ösi fajta ami csak az erdökben él valami csupasz kutya akkoriban vagy valami macska féle nem tom ilyen nem létezik szerintem az egész világon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!