Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Milyen állat lehet ez? Bővebbe...

Milyen állat lehet ez? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Erdélyben vagyunk nyaralni a hegyekben egy kis faluban. Tegnap este sétálni mentünk az erdőbe és valamilyen állat mászkált előttünk.Elővettem a telefonomat hogy lefotózzam,sikerült is de nagyon megilyedtünk mert pont felém ugrott... Nem volt túl nagy kb a térdemig ért,de ennek ellenére elég ilyesztő volt. Még mindíg nem szikerült rájönnöm hogy milyen állat lehet ez. Szerintetek? Itt a fotó. [link]
2010. júl. 6. 20:39
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó

Valahogy nem érzem át az iróniát a mondataidon keresztül, szóval te nem lehetsz ennyire hülye, hogy egy percig is elgondolkozol azon hogy ilyen létezik és hogy ezt a kérdező fényképezte.

2010. júl. 6. 21:06
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

erdélyben nincs iylen xD

nyugodj meg eléggé ismerem a területet :D XD

2010. júl. 6. 21:14
 13/48 anonim ***** válasza:
48%
nem vagyok hülye nyugi csak írtam valami én is tudom hogy ilyen nem létezik a világon.annyira nem vagyok hülye csak kicsit XD:D
2010. júl. 6. 21:57
 14/48 A kérdező kommentje:
Hát...sajnos választ nem kaptam a kérdésemre. Sajnálom hogy nem hiszitek el,pedig a kép valódi...De meg is értem,lehet én sem hinnék másnak ebben a helyzetben. Na mindegy. A lényeg hogy holnap reggel elhagyjuk a szállásunkat,(pedig szombatig foglaltuk le)és hazamegyünk,mivel félnék még egy éjszakát itt tölteni. Ma se mozdultunk ki a házból.
2010. júl. 6. 22:11
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

melyik az aki ezt beveszi ?? Rossz elnézni itt ezt a sok értetlen kommentárt. nevetséges....

Aham, kedves kérdező, ha már ott tartunk. mondtad h feléd ugrott. hát akkor gratula a képhez, mert elég jó kép lett ahhoz képest, hogy megrémültél, nem gondolod ? -.-"

2010. júl. 6. 22:20
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy macska.

Kerdezo, elkuldened az eredeti fenykepet a mailomra? :P

2010. júl. 6. 22:21
 17/48 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező:

Te most komolyan azt hiszed hogy ezzel vicces vagy baszod?:D

El kell keserítselek de qrvára de nem vagy az:D

2010. júl. 6. 22:30
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
már nem azért de nézétek csak jobban meg a szemét hogy rendes erek és hús van a szeénél.egy embernek nincs ilyen szeme na mindegy mert amit ti nem látok vagy nem ismertek azt ti nem tudjátok és hülyeségnek tarthatjázok na mindegy am kérdezö nem tudjuk milyen akármi is lehet de nagyon hányinger ha ténleg hülyéskedc akkor meny dilidokihoz!ez nem játék na mindegy ha el küldöt nekem prive a képet akkor talán elhiszem .:P
2010. júl. 7. 00:26
 19/48 anonim válasza:
100%

Nem fél1-kor volt?

Mert tudni illik, hogy a vámpírok fél1-kor ba*sznak...

2010. júl. 7. 16:25
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
chupacabras
2010. júl. 7. 18:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!