Nem találom a teknőseim a kerti tóban, élnek még?
Esetleg próbáljátok meg "kipecázni" - kössetek valami finomságot egy zsinórra, és lógassátok be.
(ha félénkek, akkor kössétek ki, és menjetek távolabb)
Ha "kapás" van, akkor benn van legalább egy teki, és ki is tudjátok csalogatni.
Tegyük tisztába a dolgokat. (azóta már tésztaszűrővel is próbálkoztunk, kimeregetni őköt, sikertelenül, óvakodtam a tavirózsákot nem megsérteni, ellenben látszik rajtuk a próbálkozás, kicsit ziláltak., jó néhány követ kicserpáltam, mindig izgatott voltam, ám csalódás lett a vége, tanácstalan vagyok, és ezen ti sem tudtatok segíteni, mert ezek az ötletek nem voltak jók. ennél még a kriszta ötlete is jobb volt, a tésztaszűrővel.)
Szóval, kedves 6-os, 7-es válaszoló!
Hétvégén azért nem vettük a fáradtságot, mert a Tücsökbe dolgozni kell. Illetve Zsuzsa néniék otthon tartózkodtak, nem nagyon tudták volna mire vélni, hogy kapálódzunk a tóba, ámbár tudják, hogy szedünk tudatmódosító szereket, de ezt még akkor se tudták volna mire vélni, mert ilyenre még nem volt példa, (például zsuzsa nénit majdnem fejen rúgta a barátom egy mécsestartóval az erkélyről.)
Aki kézzel benyúlna a vadak közé, -miközben Gyula ugrál a hátatokon- azt meg várjuk szeretettel, a bátor jelentkezőknek privátba küldöm a címet! nagy segítség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!