Most csörtetett el előttem kéd vad disznó, mivel kicsit össze rezzentem az egyik vissza nézett. Mit csináljak, ha legközelebb szembe találom magam eggyel?
Nemrégen költőztünk fel a Széchenyi hegyre, és mint tapasztaltuk kuva sok itt a desznó...
Most az egyik parkban ülök éppen és kicsit be vagyok tojva, mert a két malac közül az egyik óriási volt.
Ha nem kezdek el futni, kiabálni akkor bántanak ha észre vesznek? Mi van ha este munkából jövet megisztek egy csorát, vagy egy kocát, hogy védekezzek?
Szóval "óriás malac" nincs, malac, amíg kicsi, ha már nagyobb, akkor az már süldő, az óriás = anyakoca, vagy a kan.
Ha már ilyen helyen laksz, meg kellene a szomszédokat kérdezni, mi a legjobb taktika. És annak is utána kell, kellene alaposan nézni, hogy a tömegközlekedési eszközökkel hogyan tudod úgy megoldani, hogy minél kevesebbet kelljen gyalogolnod.
Vagy ne járkálj egyedül.
Általában azokkal az állatokkal szemben, amik csak félelmükben támadnak, hasznos, ha szépen, lassan megfordulsz és ellenkező irányba indulsz. Mivel ők nem prédára lesnek, ezért a "menekülés" nem váltja ki belőlük a támadást. Ragadozóknál pont ellenkezőleg.
Lassan, nyogudt tempóban azért kell mozogni, mert a hirtelen mozdulatot támadásnak veheti, és esetleg nekimegy az embernek.
Egyébként elég ritkán bántanak vaddisznók embereket, leginkább a kicsinyekkel közlekedő anyakoca veszélyes.
Köszi a válaszokat, kicsit körbekérdeztem a szomszédoknál, és itt is rendszeres probléma, hogy szétzúzzák a kerteket, de ők is azt mondták amiket ti... fene sem gondolta volna, hogy egy ilyen nyugodt budapesti környéken röfikkel találom magam szemben, véglis jobbak mint a cigányok.
Kedves utolsó, barom a jó qrva anyukád aki a világrab*szott a degenerált apáddal az élen.
Mennyi pénzetek lehet basszus ha a Széchenyi hegyen vettetek kecót...
Mit dolgoznak a szüleid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!