Van arra lehetőség, hogy Magyarországon tigris/oroszlán kölyköket simogassunk, játszunk velük?
Figyelt kérdés
Nyilván nem ingyen. Annyi ilyen videót látok YouTube-on, Instagramon, de mind külföldi... Imádom az állatokat, annyira szeretnék egyszer a kezemben tartani egy picike tigrist, vagy oroszlánt. Tudja valaki, ez hol lehetséges?2018. aug. 20. 01:44
1/6 anonim válasza:
Állatvédelmi törvény tiltja, egyrészt mert kicsi korában is veszélyes, másrészt mert nem is jó érzés nekik.
3/6 anonim válasza:
Nincs. Néhány éve törvény tiltja szerencsére.
4/6 anonim válasza:
Thaiföldön lehet.
Tavalyelőtt voltam.
5/6 anonim válasza:
Dél- Afrikai Köztársaságban is.
Sajnos Magyarországon már nem lehet.
6/6 anonim válasza:
8-10 évvel ezelőtt lehetett egy állatkertben (nem emlékszek melyikben volt) amikor volt ez a lehetőség pont akkor voltunk ott én nem mertem bemenni hozzájuk, meg nem is akartam mert nem jó nekik, de arra emlékszem hogy jó néhány gyereke tmegharaptak játékból pedig több gondozó is volt velük. Hiába ember “neveli”, hiába kölyök meg cuki attól még vadállat marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!