Nektek melyik állat tetszik ezek közül a legjobban?
Figyelt kérdés
Oroszlán, jaguár, leopárd, tigris?
Ha lehetne, melyiket tartanátok otthon?
(Természetesen tisztába vagyok vele, hogy egyiket sem lehet, több okból is. Kíváncsiságból érdekel csak.)
2018. júl. 24. 12:42
1/9 anonim válasza:
Nekem a tigris, mert titokzatos, kiismerhetetlen, öntörvényű és fenséges.
Nem tartanám otthon, félnék tőle.
2/9 anonim válasza:
Nekem a tigris, jaguár, de inkább a tigris.
3/9 anonim válasza:
Nekem a jaguár tetszik, és azt is tartanék.
4/9 anonim válasza:
Nekem a leopárd,tetszik a mintája is illetve a kecses mozgása,izmos testalkata,gyorsasága:)
5/9 anonim válasza:
Ázsiai oroszlán szerintem a legszebb :D utána jön az afrikai,jaguár,leopárd a tigriseket meg már nem mert állandóan mindenhol felülbecsülik aztán egy hím oroszlán simán kinyírná
6/9 anonim válasza:
Jaguár, a koponya roppantó állkapcsa miatt (egy betörő se lenne ;) ), meg szerintem szép is.
8/9 Butterfly46 válasza:
Nekem mindegyik. :D (amúgy a jaguár és a leopárd ugyanaz) Egyiket sem tartanám otthon, a vadonban a helyük
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!