Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » A vadászgörény bántja a...

A vadászgörény bántja a tengeri malacot?

Figyelt kérdés
Vasárnap (két nap múlva) kapunk 2db 6 hetes kislány vadászgörényt.És megszeretném tudni hogy bántani fogják-e a tengeri malacot(mert van nekünk tengeri malacunk is)? Amikor még ilyen picik a görik(6 hetesek) össze lehet szoktatni őket? mármint a két kisgörényt és a tengeri malacot,hogy ne bántsák ? Köszi a válaszokat.
2010. jún. 18. 11:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

21:35-nek uzenem,hogy elég nagy butaság,amit írt,mert a vadászgorényeknek nem ureges a foguk és így nem tudnak szívni sem.. Az én vadászgorényem megolt már 2 patkányt,mondjuk én vettem neki és betettem a ketrecébe kb 20mp múlva halott volt szegény patki. De nem ette meg. Lehet nem volt éhes:D

A válaszolónak pedig azt uzenem,hogy inkább ne engedje ossze oket,ha nem akarsz tragédiát:) A vadászgorcik ilyenek,ezellen nem tudsz mit tenni,csak annyit,hogy nem engeded ossze oket:) Remélem segítettem!

Cucu:)

2010. jún. 28. 06:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Annyit mondok hogy NNNEEE engedd össze őket ha jót akarsz!Ahogy már előttem is mondták a vadászösztön bennük van tehát a szoktatás semmit sem segít .

(Nekem is volt 2 tengerim mindkettő lány volt és volt mellette még 2 göri egy fiú meg 1 lány a fiút lánynak vettük de mikor megszülettek a kicsik vissza vittük az állatkeribe .

és amikor a kicsi meg erősödött elkezdte tanítani a kölykét a vadászatra és ennek a levét a 2 tengerim itta meg .

szegények! :'( még mindig hiányoznak! :'( :'( :'( :'( :'(

csak szeretném ha neked nem lenne ilyen!)

2010. jún. 28. 11:07
 13/19 anonim ***** válasza:

A 18:20-nak :Te 1 akkora NAGY B**OM vagy!

szerintem te ezzel ku**a sokat segítettél!

2010. jún. 28. 11:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Én inkább attól félnék hogy a tengerimalac fogja bántani a göriket. Amíg még ilyek picik(6 hetesek) semmiképpen ne hagyjátok őket magukra...Még védtelenek szegények. Amúgy az enyém lazán kicsinálna egy tengerimalacot :D imádja (egeret, hörcsögöt, papgájt, tücsköt) a friss meleg husit :) Mondjuk én erre szoktattam...egereket simán megfogja a pincénkben :D

Vigyázz a görikra nagyon (plussz ha megilyednek tőle akkor elég büdi lessz :D:D:D)

2010. jún. 28. 19:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Meg is erőszakolja!
2010. jún. 29. 01:45
 16/19 anonim ***** válasza:
ÓVSZER NÉLKÜL!
2010. jún. 29. 01:45
 17/19 A kérdező kommentje:

köszi a normális válaszokat.

az utolsó kettőre meg nem tudok mit mondani.

2010. júl. 11. 11:25
 18/19 anonim ***** válasza:

szerintem meg lehet őket szoktatni.. főleg ha még ilyen kicsi mert hát kutyákat és macskákat is összelehet pedig azok.. hát nem kell mondanom...

de ha bántja őket akkor tedd olyan helyre ahol a görik nem érik el:)nekem is ez volt a papagájjal meg a yorkimmal.. fuuh. hát ne tudd meg milyen volt a kutyám el is kellett adni a papagájokat.

2010. aug. 6. 17:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Tuti kinyirja.Ámen.Nem szoknak össze sosem.
2010. aug. 15. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!