Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Miben befolyásolja a csákányos...

Miben befolyásolja a csákányos felvonó a tengeri pockok életét?

Figyelt kérdés
sítábor :D:D
2011. máj. 2. 20:23
 1/3 anonim válasza:
100%
Háttööö... a pockok a jégkorszakban éltek a dinókkal együtt és egy csomóóóan meghóótak ( mármint a dínóók ,mert a pockok megették őket, mert éhesek voltak.. ) és akkor a pockok mivel elfogyott a dínó embereket kellett enniük akik a csákányos felvonón közlekedtek... de ha nem figyeltek akkor annak az áldozatai lettek hogy az emberek átmentek rajtuk síléccel meg ijesmi...és így már nem nézhették tovább a VV4-et.:O de valamelyik még így is felállt és azt énekelte hoooooooogy:" Jól vagyok, jól vagyok.. kérhetsz bármit béjbiii..úúúú ".. hmm ééshát hááát...most jöttem rá hogy a hogy előtt vessző van... de ezt Botika jobban tudjaa. {Reni voltam :DD} na meg hogy a csákányos felvonó befolyásolja a pockok nemi életér...vagy talán a pockok befolyásolják az emberek nemi életét...azt nem tom talááld ki! :DD ;)
2011. máj. 4. 16:11
 2/3 A kérdező kommentje:
:D:Dtiszta igaz amit írtál Reni :D:D
2011. máj. 7. 10:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Ilyen egyszerű kérdést?
2012. szept. 28. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!