Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » A vadászgörény nem halhat...

A vadászgörény nem halhat bele az ivartalanításba?

Figyelt kérdés

Ivartalanítani akarjuk a vadászgörényemet de félek hogy nem éli túl.

Aki tart otthon vadászgörényt és ivartalanította az elmondaná hogy utána milyen volt a kedve a görijének meg hogy hogy viselte a műtétet?

Köszönöm

2011. máj. 27. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden műtét előtt alá kell írnod egy papírt, hogy vállalod a felelősséget, és hogy akár el is pusztulhat az állat. De ha egészséges szerintem megnyugodhatsz :)
2011. máj. 27. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha nőstény görid van, akkor a túltüzelésbe halhat bele. Szerintem nem jó vele játszani.

Nekem fiú van, kicsit bágyadt volt pár napig, de túlélte, és ugyanolyan boldog, mint eddig. Ez amúgy is rutinműtétnek számít, nem sok esélyed van arra, hogy elpusztuljon!

2011. máj. 27. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi,semmi baja nem lesz.Az én görim mégcsak bágyadt sem volt,sőt arra mentünk vissza a rendelőbe,hogy kiszabadította magát a hordozóból,a doki azt mondta,hogy ilyet még nem látott:)A következő éjszakát szerettem volna,ha a ketrecében tölti,hát ő azt sem szerette volna,és a gallért is folyton leszedte magáról.Hidd el nem fogja megviselni,és mindkettőtöknek jobb lesz,ha ivartalaníttatod.
2011. máj. 27. 20:56
 4/6 A kérdező kommentje:
jujj nagyon szépen köszönöm. (:
2011. máj. 27. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha negyon erős dózisban kapja az altatót.
2011. máj. 28. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Minden műtét kockázattal jár, potenciálisan bármibe belehalhat a görényed.

Az állatoknál minden műtéti beavatkozás általános érzéstelenítésben (altatásban) zajlik, ennek halálozási arányáról tudtommal csak emberekre vannak adatok, de itt is alacsonyabb a halálozás mint 0,05%.

Ha tippelnem kellene mivel rutinműtétről van szó a görény 1:1 000 000 eséllyel fog belehalni a műtétbe.

A műtét utáni viselkedés egyénfüggő, de az altató miatt kissé bágyadt lesz a műtét után. Viszont más probléma nem várható.

2011. máj. 31. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!