A kutyam elkapott egy kis vadnyulat, de elengedte. Nem tudtam mi lett vele igy hazahoztam. Itthon lattam verzik egy kicsit a hatso laba es a hasa kozott. Bekentem Betadinnal. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Tudom, h a vadnyul nem marad eletben fogsagban, el akarom engedni. Erdo mellett lakunk, sok itt a vadnyul. Elengedhetem par napon belul? kb akkora mint a tenyerem, nem kellene meg az anyjaval lennie? mit adjak neki? salatat ne? tejet? repat?2010. jún. 10. 07:35
1/6 anonim válasza:
füvet, almát, salátát, répát, nyúltápot...nézesd meg egy dokival. aztán engedd el
2/6 A kérdező kommentje:
Azt olvastam itt a Gy.K-n h nem szabad neki salatat adni mert felpuffad tole... szedtem neki fuvet, adtam neki vizet, aztan otthon hagytam a dobozaban es eljottem suliba... elengedhetek a szabadban ilyen kisnyulat? Ugy latom a sebe nem veszes, alig latszik valami es szerintem csak meg van ijedve.
2010. jún. 10. 08:53
3/6 anonim válasza:
Ha fogságban marad, meghal. Viszont az anyja se igen találja már meg. Én felhívnék egy állatorvost, hogy megkérdezzem mi a teendő szerinte.
4/6 anonim válasza:
nehogy vissza engedd, az anyja nélkül nagy veszély leselkedik rá. ha nagy kert van, engedd ki oda szaladgáljon, ha nem vagy otthon, akkor biztosíts neki biztonságos helyet. mi is találtunk egy kis vadnyuszit még régebb, ugyanúgy kell etetni mint a házinyuszit. a lányeg, hogy legyen valamilyenforman szabadsága, tere ahol legyen
5/6 A kérdező kommentje:
Elvittem allatorvoshoz, megvizsgaltak es azt tanacsoltak h mielott engedjem szabadon mivel azert van megszeppenve mert o egy vadallat es nem erti mi tortenik vele. eleg nagy ahhoz hogy egyedul egyen es az anyja nelkul legyen. Szoval kivittuk az erdobe egy tisztasra es elengedtuk.. egesz addig csak lapult, viszont az erdoben felemelte a fuleit, es elugralt vidaman :) szoval a nyul jol van :) koszi a tanacsokat
2010. jún. 11. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!