Kb mennyi idő, amíg megnyugszik a nyuszim, miután hazahoztam?
hát igen, kitartás kell mindenképp. A nyuszi nagyon nehezen bízik meg valakiben. Ne add fel, idővel hozzád szokik, csak na várd azt, hogy olyan gyorsan, mint egy kiscica, vagy egy kiskutya! Náluk ez hosszadalmasabb folyamat.
23L
Nekem tengerimalacaim vannak ők is nagyon félősök voltak sok idő kellett hogy megszokják,de egy idő után bátrabbak lettek.TÜRELEM!
:)
Ülj le a földre, vagy legjobb ha lefekszel és ott végzed a dolgaidat, ott olvasol, tanulsz etc.
Nálunk működött, meg persze kajával is lehet csalogatni. Az biztos, hogy nálunk pár hónap volt a jó kapcsolat,a kisebbikkel meg 1 egész év a nagyon jó kapcsolat.
nekem első nap nagyon félős volt a nyuszim, 3-4-5 nap után pedig már ő mászott ránk magától. Első napokban szinte ki se dugta az orrát a házikójából. Most be se megy :)
Én nem foglalkoztam vele, mit mondanak, én kivettem szeretgetni. Megszokta. Azért ezt nem javaslom neked. Amúgy legjobban az a módszer vált be, hogy amikor kiengedtem, és elbújt, odahasaltam mellé a földre és falatkákat adtam neki, egyre közelebb csalogattam, közben lehetett simogatni is. 15 perc alatt megtanulta, hogy ha csörög a zacskó, kaja van, és már aznap ő követelte tőlem, hogy adjak neki :)
Pedig ő nem volt kézhez szoktatva nagyon pici korától, mert állatkereskedésből vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!