Farkassal nem fogsz találkozni. Egy, nagyon ritka nálunk, kettő, borzasztóan fél az embertől. Medvével talán esélyesebv, de előbb fogsz vaddisznóval találkozni.
2017. dec. 30. 05:23
4/16 anonim válasza:
Ha rád akarna támadni egy medve, vagy farkas - ami nem valószínű- akkor nem lenne időd petárdával szórakozni, ez biztos. Amúgy meg: az ember veszélyes ezekre az állatokra, nem ők az emberre. Nézd csak meg: hiszen a közeledben sincsenek, de te arról fantáziálsz hogy hogyan árthatnál nekik. Nem ők a veszélyesek, hanem te....
2017. dec. 30. 08:11
5/16 aranyos121 válasza:
ne petárdázz..mert ha véletlen ki lövöd a szemüket...-.- kezdjük ott hogy az erdő az ö területük és ha rád támadna az azért van mert be tolakodtál a területükre csak védik a területükre mintha a te házadban lenne egy macika..azt is elűznéd mert ez a te házad....inkább ha látsz macit vagy farkast gyorsan menj onnan el
2017. dec. 30. 14:00
6/16 aranyos121 válasza:
szaladni is el lehet előlük akkor fuss ha te észre vetted őket ő meg még nem..ha észre vett akkor is futhatsz mert lehet sikerül elmenekülnöd mert a medve bazi nagy és könnyen lefárad ..egy farkas elöl fölös menekülni..az km-ekre is képes futni és nem fárad el és úgy is gyorsabb..legjobb ha figyelsz és akkor veszed fel a nyúl cipőt ha még nem vett észre
2017. dec. 30. 14:03
7/16 anonim válasza:
Csak feldühíti őket.
Ha felőlük fúj a szél, úgy van jó esélyed eltűzni onnan. De csak percekkel több akkor is.
Én nem tudom szerintem ne próbáld ki! A medve nem játék! a farkasok ösztönösen kerülik az embert, félénkek.. alapon.
De tény hogy a gázspréj pl. van kutya akit feldühít ha támadáskor lefújják valahol olvastam. A maci szerintem nem fostos, lehet simán tényleg feldühödne..szóval ne petárdázz az erdőben mert elragad egy uhu!!!
2017. dec. 30. 20:28
10/16 anonim válasza:
Medvevadásztól tudom az alábbiakat:
Az sem érdekli ha rálőttél (feltéve hogy nem találtál el létfontosságú szervet), csak felmérgeled.
Ezáltal a pukkanástól sem ijed meg.
Voltaképpen puska, és jó célzás nélkül nincs esélyed a túlélésre, ha csak nem juttok közös nevezőre. (Okos vagyok, mert nem voltam még ilyen helyzetben. De ha racionálisan belegondolunk, ő nem azért támad mert nagyon finom az emberhús+pulóver, hanem mert védi a területét, vagy mert felkúrtad az agyát)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!