Sebesült sün van a kertemben, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A mai nap vettem észre hogy a kutyám elég csúnyán megsebesített egy sünt ezért kötelességemnek érzem hogy segítsek rajta, beleharapott némely helyeken, menni nem nagyon bír, nagyon ijedt, adtam neki kis tejet, mit tudtok javasolni mit tegyek?2010. máj. 27. 15:53
11/12 anonim válasza:
NE tartsd meg!
Hívd fel a nyíregyházi Állatkertet és mondd el a történetet,biztos hogy segítenek.
Ne hagyd szenvedni az állatot,intézd mielőbb ahelyett,hogy itt totóznánk,mit tegyél.
Addig az állat nagy fájdalmak között szenved,legyek beköphetik a sebeit stb.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, nah a fejlemény az hogy elvittem állatorvoshoz és szépen kitísztították a sebét meg minden és aztmondták rendben lesz, most még a házban kell tartanom mert szombaton kell viszavinnem az orvoshoz és ha minden jól alakul el is engedhetem valami nyugott helyen :P Köszi még1szer mindenkinek!
2010. jún. 1. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!