Van 4 kiscsigám. Mit esznek ezek? :D
Figyelt kérdés
adtam nekik füvet sóskát ineket de nem nagyon ették.. kivettem őket erre a kezemet "harapdálták" most kaptak kenyeret meg almát... azt 1 ik ezt a eszi a mésik azt de 2 még mindig semmit mit adjak nekik?XD sima udvari csiga..xd2010. máj. 18. 21:16
11/16 anonim válasza:
Én pár hete eső után találtam kb. 58 db éticsigát. Beraktam őket egy nagy terráriumba, füvet, földet, korhadékot raktam alájuk. Aztán pár óra múlva szanaszét másztak :D
12/16 anonim válasza:
Dehogy van egy csiga 4 ezer! Ez hülyeség! Amúgy az éti csigának lenne értelme. Az meg ennyir enem drága.
Kérdező! Adj nekik salátát de ami fontos: porrá zúzott tojáshéj. Kell a kálcium a házuk építéséhez. Valami kis tálkában vagy valamiben tedd be.
14/16 anonim válasza:
nekem is voltak csigáim én egy kisebb terráriumba raktam be őket ott voltak 1-2 hétig és kiscsigáim is születtek ami azt illeti én nem is adtam nekik különösebben semmit tele raktam növényekkel és földbe ültettem növényeket. De ha csigatartást fontolgatod terráriumba, akkor ne feledkezz meg naponta többször bespriccelni vízzel! ha döntödtél akkor írd le lécci
15/16 anonim válasza:
Én egyszer beraktam 5-öt egy befőttes üvegbe,de 3 nap után elengedtem őket,mert annyit kakiltaak,hogy úgy gondoltam,ezt legalább naponta kellene cserélni,arra meg nekem nincs időm! xD
16/16 anonim válasza:
A csigák törmelékevők, ha segít ez egyáltalán mert én sem tudom mit kéne érteni a törmeléken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!