A medvék esznek szarvast?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 17:19
2/9 anonim válasza:
dögöt igen. De nem vadásznak rá.
3/9 anonim válasza:
De vadásznak rá, még jávorszarvasra is, bár főleg csak fiatal vagy gyenge példányokat fogják meg.
4/9 zsuzsabazsa válasza:
Igen én is azt mondom, hogy esznek. A National Geo-n rendszeresen bemutatják, hogy megtámadják a borjakat és megeszik.
5/9 anonim válasza:
Foleg tavasszal a borjakat, keso osszel pedig barmit amit el tudnak kapni. Egy dokumentum filmben pl a medve hazimacskat fogott.
6/9 anonim válasza:
Erre azt tudom neked mondani hogy: az itteni barna medve NEM, ezt nagyon jol tudom mert erdélyben élek mi nagyon jol ismerjük a medvéket, amit a nat geo wild-en meg az animal planetten látok az nyugaton van a grizli medvéknél, azok esznek de azok is csak a kicsinyeket kapják el.
8/9 anonim válasza:
Igen esznek. Ragadozó-préda kapcsolat van közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!