Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » A medvék csak a mézet szeretik...

A medvék csak a mézet szeretik vagy más finomságot is (részletek lent)?

Figyelt kérdés
A medvék csak a mézet szeretik, vagy pl. az édesebb lekvárokat is vagy nekem eszembe jutott már a kutyakonzerv is...Szóval milyen finomságokat szeret a medve, és melyiket a legjobban?
2011. máj. 31. 11:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A málnát is szereti.De mindenevő,úgyhogy amit adsz azt megeszi (ha éhes) és oda szokik.
2011. máj. 31. 11:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Igazából ezért merült fel bennem a kérdés, mert megyünk a Medveparkba hétvégén, és azt írják, hogy csak répát meg mézet lehet nekik adni enni...De én még nem is hallottam arról, hogy répát eszik a medve...Meg ha mondjuk rajtam múlana, akkor ilyesmiket adnék neki amiket leírtam.
2011. máj. 31. 12:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen, a medve mindenevő, a bogyóktól kezdve a halon át a szarvasig mindent megeszik a természetben. Nyílván mást is megeszik, ami ínyére való, de szerintem nem véletlenül csak répával meg mézzel lehet etetni. Szerintem maradj ezeknél. Meg lehet amugy sem engednék meg, hogy mással etesd őket.
2011. máj. 31. 13:34
 4/11 anonim válasza:
lekvárt semmiképp ne adj neki,mert sztem a cukros lekvártól baja is lehet.a medvének nincs hozzászokva az ilyesmihez a gyomra.
2011. máj. 31. 17:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Bármit megesznek, mindenevők. Még a szemétben is szoktak turkálni, ha nézed a híradásokat, majdnem minden erősebb fagy idején jönnek az amcsi hírek, hogy a medvék megint melyik városba költöztek be.

Valószínűleg azért csak a répát és a mézet engedik, mert vagy ezeket árulják a Parkban (ti. mint a "zoo-csemege", csak helyben kaphatóval lehet etetni), vagy mert ezek ellenőrizhetőek, és nagy valószínűséggel egészségesek, nem tartalmaznak mindenféle mesterséges adalékanyagot, ami nem tesz jót az állatoknak.

2011. jún. 2. 02:17
 6/11 anonim ***** válasza:
gyümölcs, gyökér, levél, fű, giliszta, csiga, hal, egér, tojás, dög.........
2011. jún. 7. 07:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Most egy hete körül egy embert evett meg szinte a medve Erdélyben,Erdőfülén.
2011. jún. 10. 21:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Ó hát köszi :) Szegény ember...de azért én nem fogom magam felkínálni :)
2011. jún. 10. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Mi a "Medveotthon"-ban joghurto vagy lekvárt vittünk, nem tudom.

Bogyókat, téli álom előtt bizonyos növényeket, halat és húst eszik.

2011. jún. 11. 01:11
 10/11 mentalist ***** válasza:
Az emberi huúúst!!! Am van medvéd? Szereti a halat meg néha egy két szarvast is elkap + mindenféle bogyó.
2011. jún. 15. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!