A medvék csak a mézet szeretik vagy más finomságot is (részletek lent)?
Figyelt kérdés
A medvék csak a mézet szeretik, vagy pl. az édesebb lekvárokat is vagy nekem eszembe jutott már a kutyakonzerv is...Szóval milyen finomságokat szeret a medve, és melyiket a legjobban?2011. máj. 31. 11:52
1/11 anonim válasza:
A málnát is szereti.De mindenevő,úgyhogy amit adsz azt megeszi (ha éhes) és oda szokik.
2/11 A kérdező kommentje:
Igazából ezért merült fel bennem a kérdés, mert megyünk a Medveparkba hétvégén, és azt írják, hogy csak répát meg mézet lehet nekik adni enni...De én még nem is hallottam arról, hogy répát eszik a medve...Meg ha mondjuk rajtam múlana, akkor ilyesmiket adnék neki amiket leírtam.
2011. máj. 31. 12:01
3/11 anonim válasza:
Igen, a medve mindenevő, a bogyóktól kezdve a halon át a szarvasig mindent megeszik a természetben. Nyílván mást is megeszik, ami ínyére való, de szerintem nem véletlenül csak répával meg mézzel lehet etetni. Szerintem maradj ezeknél. Meg lehet amugy sem engednék meg, hogy mással etesd őket.
4/11 anonim válasza:
lekvárt semmiképp ne adj neki,mert sztem a cukros lekvártól baja is lehet.a medvének nincs hozzászokva az ilyesmihez a gyomra.
5/11 anonim válasza:
Bármit megesznek, mindenevők. Még a szemétben is szoktak turkálni, ha nézed a híradásokat, majdnem minden erősebb fagy idején jönnek az amcsi hírek, hogy a medvék megint melyik városba költöztek be.
Valószínűleg azért csak a répát és a mézet engedik, mert vagy ezeket árulják a Parkban (ti. mint a "zoo-csemege", csak helyben kaphatóval lehet etetni), vagy mert ezek ellenőrizhetőek, és nagy valószínűséggel egészségesek, nem tartalmaznak mindenféle mesterséges adalékanyagot, ami nem tesz jót az állatoknak.
6/11 anonim válasza:
gyümölcs, gyökér, levél, fű, giliszta, csiga, hal, egér, tojás, dög.........
7/11 anonim válasza:
Most egy hete körül egy embert evett meg szinte a medve Erdélyben,Erdőfülén.
8/11 A kérdező kommentje:
Ó hát köszi :) Szegény ember...de azért én nem fogom magam felkínálni :)
2011. jún. 10. 21:35
9/11 anonim válasza:
Mi a "Medveotthon"-ban joghurto vagy lekvárt vittünk, nem tudom.
Bogyókat, téli álom előtt bizonyos növényeket, halat és húst eszik.
10/11 mentalist válasza:
Az emberi huúúst!!! Am van medvéd? Szereti a halat meg néha egy két szarvast is elkap + mindenféle bogyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!