Miért nevezik az Oroszlánt az állatok királyának?
Szép,de azért egy tigris sokkal szebb.
Nincs válasz arra a kérdésre,hogy miért nevezik az állatok királyának,mert nincs alapja a címnek.Erős,de vannak amiket nem győzhet le.Pl.rinocérosz,viziló.Lassú is.
Szerintem a hímek sörénye miatt, ami a koronát jelképezné. Szerintem is szép állat, de az én kedvenc macskafélém a halászmacska marad :D
Egyébként a jegesmedve sokkal jobban kiérdemelné ezt a címet, mivel átlagosan kb. háromszor nehezebb egy oroszlánnál. Sőt, a fehércápa mégjobban kiérdemelné a címet, mivel kétszer-háromszor nehezebb a jegesmedvénél. De a kardszárnyú delfinnél nem lehetne nagyobb király, mivel háromszor-négyszer nehezebb a fehércápánál, illetve egy fehércápát is képes kinyírni. Ne kérdezzétek hogy most mit is írtam le, még én magam se tudom xD
A tigris valoban szebb de semmi sem bizonyitja hogy erosebb hiszen egy kifejlett him oroszlannal nem banik el egy tigris
Amugy szerintem az ereje miatt! :)
#9 Nem mindig csak a súlyt nézem. Írtam, hogy az orka simán megöl egy fehér cápát is.
Amúgy az oroszlán mióta a legerősebb ragadozó? xD Azért megnézném, hogy mit kezdene egy jegesmedve ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!