Ha megnyalják a vért, akkor is elkaphatják. De miből gondolod hogy veszett volt? Már elég rég észlelték Magyarországon a veszettséget. Minden esetre jó lett volna szólni a helyi vadásztársaságnak, és ők biztos intézkedtek volna.
2016. nov. 22. 08:18
2/12 anonim válasza:
testnedvekkel terjed, döglött róka teteme is terjesztheti.
szerintem kérdezz meg egy állatorvost erről, és te se nyúlj hozzá
Miért nagy az esélye hogy veszett volt?
2016. nov. 22. 08:41
3/12 anonim válasza:
elmész az első autómosóba és levereted gőzborotvával... :)
2016. nov. 22. 08:43
4/12 anonim válasza:
Már egy jó ideje a vadon élő rókák kapnak veszettség elleni szert. Persze ez nem zárja ki, hogy esetleg fertőzött lehet, de manapság már ritkán fordul elő.
A vírus nem szereti a fertőtlenítő szereket és az alkoholt. No, itt nem a pálinkára gondoltam, hanem valami erősebbre. :)
Amúgy meg a kutyádat nem szoktad oltatni?! Pont ez a lényege az éves oltásnak.
2016. nov. 22. 08:59
5/12 anonim válasza:
Nagyon nem jó ötlet mert a víz visszafröccsenhet a szájába.
Azt fertőtleníteni kell előbb!
2016. nov. 22. 09:52
6/12 anonim válasza:
Bármilyen olcsó kézfertőtlenítő megteszi, először veresd le vízzel mosóban, öntsd rá a fertőtlenítőt, hagyd rajta 1-2 percig, aztán veresd le újból hogy ne támadja meg a kasztnit.
2016. nov. 22. 09:53
7/12 anonim válasza:
szájába ?:DD mostál te már kocsit ? :DDD
2016. nov. 22. 09:55
8/12 anonim válasza:
Csak nyállal és a központi idegrendszer szövetével terjed a vírus. NEM kell parázni. A kiszáradt vagy napnak kitett szövetben a vírus elpusztul.
Nagyobb eséllyel kapsz el valamit az uzsonnádtól, mint így a veszettséget.
2016. nov. 22. 10:23
9/12 anonim válasza:
Mert nagy nyomáson kinyomott víz lehetetlen hogy visszafröccsenjen... Ugye?
Húha
2016. nov. 22. 14:16
10/12 anonim válasza:
ha nem vagy világtalan akkor semmi se megy a szádba kocsi mosás közben :DD hidd el pár kocsit már lemostam, diákként audi szalon mosójába voltam nyári munkán. a debilségeket inkább tartasd meg magadnak.... :P Köszi :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!