Mennyire veszélyes a farkas?
Tegnap kutya sétáltatás közben valószínűleg egy farkas szaladt át előttünk a hegy oldalban. Első pillantásra azt hittem, hogy egy macska, de aztán láttam, hogy az lehetetlen, hiszen sokkal nagyobb.
Van rá esély hogy megtámadnak? Vagy olyanok mint az erdő többi állatai elszaladnak ha embert látnak?
Hol laksz?!
Nem lehet, hogy róka volt inkább?
A farkas alapvetően elkerüli az embert, kutyát. Akkor támadnak, ha nagyon éhesek, vagy fenyegetve érzik magukat.
Veresegyházi Maciparkban vannak farkasok. Ott kérdezhetsz is a gondozóktól, egyélbként Ők oktatják a K9-es kutyákat is. Sok érdekességet megtudhatsz tőlük.
De 1 farkas nem farkas. Vagyis az őrszem távolodik el csak a falkától, de azok is többen szoktak lenni.
Az aranysakál a te farkasod szerintem is, farkas itthon csak az Északi-középhegységben él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!