Otthon tarthatok rókát?
Figyelt kérdés
Láttam egy csomó képet arról, hogy rókák vannak otthon, de tényleg lehet?2016. szept. 27. 19:15
1/11 anonim válasza:
Lehet, de nem érdemes. Soha nem lesz olyan, mint egy háziállat, nem tudod nevelni, és ivarérés után iszonyú büdös.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. szept. 27. 19:17
3/11 anonim válasza:
Van egy orosz kísérlet, amiben rókákat szelídítettek, több generáción keresztül válogatták ki a szelíd egyedeket. Ezekből adtak el, de csak Oroszországba, külföldre nem vihetők.
Ez nem a mi vörös rókánk, hanem egy prémes rókafaj, bár a szelíd vonalt nem hasznosítják prémként.
4/11 anonim válasza:
igen ,sajna büdik,ám ha utána olvasol akkor szerintem ivartalanítással megoldható,beszélj a vadász egyesülettel,ők sokat tudnak segíteni e téren
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. okt. 1. 12:16
6/11 anonim válasza:
Hát, ha beállítod alapértelmezett böngészőként....
7/11 anonim válasza:
Lehet ha megfogod valahol, de tudnak am bunkok lenni! A haveromnak van, es ugy harap, hogy majdnem fölrugtam mikor megkapott...
8/11 A kérdező kommentje:
Köszike :D
2016. okt. 13. 18:31
9/11 IceFlame válasza:
Vannak ezek a hírek hogy a rókákat a hasán keresztül lehet szelídíteni. Ezek a feltételek
-Sok pénzt,Gondoskodást igényel
-Sok teret kér kell neki kifutó
-nem szabad kínozni akkor se ha harap(ha szelíd akkor csak játszik)
-Némi mosdás (ha a róka megengedi, mert néha meg szokta engedni)
Tessék némi segítség hogy rókát tarts. De jó néhány róka illegális a tartása Magyarországon.
10/11 IceFlame válasza:
És a kedvence: A Csirke szív #KFC xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!