Tarthatok otthon a kerti tóban aligátorteknőst? Hol tudok venni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 18:53
1/34 anonim válasza:
Nem, az egy veszélyes vadállat, engedélyköteles.
2/34 A kérdező kommentje:
Továbbá egy keselyűteknőssel jól ellene?
2015. júl. 22. 18:56
3/34 A kérdező kommentje:
Tehát elmegyek egy hivatalba és kapok engedélyt, akkor berakhatok ilyen állatokat a tavamba? Hol kaphatok ilyen engedélyt?
2015. júl. 22. 18:57
4/34 anonim válasza:
Sehol, mert a tavadból elmászik, és itthon veszélyes más fajokra.
5/34 A kérdező kommentje:
Dehogy mászna el, maximum a kertben lenne. Van kerítés, nem tudna megszökni.
2015. júl. 22. 19:04
6/34 anonim válasza:
szigorú engedély kell hozzá. mivel pár éve pl egy csatornában találtak aligátorteknőst mert valaki elengedte..ezért én nem is bánom, hogy nagyon nehezen lehet hozzájutni..sok hülye ember megveszi a teknőst utána meg rájön hogy ez nagyra nő, vagy sokáig él és megszabadul tőle..na ez aligátorteknősnél nagyon veszélyes. szerintem tarts más fajt inkább!!!!
7/34 anonim válasza:
Olyan engedély kell, mint tigrisre vagy medvére. Jól elkerítetten tartható, illetve mindenért te leszel a felelős, ha betörő engedi ki akkor is, mivel nem úgy tartottad, hogy idegen ne engedhesse ki.
8/34 anonim válasza:
és mivel az aligátorteknős az ujjadat is lazán átharapná, nem lenne elég egy mezei kerítés, hogy tényleg szökésbiztos legyen. de biztos van rá törvény,de szerintem ne tarts otthon
9/34 A kérdező kommentje:
És a halakat kienné a tóból?
Szerintem nem szökne meg, mert jól érezné magát a tóban és a partján. Társasága is lenne, mivel kettőt vennék és szeretnék még 2 keselyűteknőst is. Gondos gazdijuk lennék, etetném, gondoznám őket és játszanék is velük. És nagyon jól mutatnának a tóban.
2015. júl. 22. 19:12
10/34 anonim válasza:
Olvass már utána az állatnak!
Mégis, hogyan játszanál vele? Darabokat tépne ki belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!