Minden cirkuszban kínozzák az állatokat?
Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 20:28
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem, de attól még rossz nekik, mert pl. egy elefántnak és vadállatoknak egyszerűen se hely nincs, se nem való nekik ez az egész úgy ahogy van.
2/11 anonim válasza:
Kimondottan nem hiszem, hogy direktbe kinozzak oket. Persze sajnos biztos kapnak neha a popsijukra, amig meg nem tanuljak amit kell :/
En pont tegnap coltam egybe, egy bacsi foglalkozott tevekkel, lovakkal stb, minden elegzett dolog utan simit kaptak, kockacukrot. Es bujtak a gazdajukhoz simiert :)
3/11 anonim válasza:
A természetes viselkedésüknek ellentmondó dolgokra tanítják be őket, ilyen szempontból akár kínzásnak is lehet nevezni.
4/11 anonim válasza:
Én nagyon sajnálom őket…
Bicikliző állat? Na ez állatkínzás…
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Állítottam neked egyet :D mikor működik a karma..
7/11 A kérdező kommentje:
Az első párnak köszi.
A kérdés nem az volt, hogy kínozzák- e őket, hanem az, hogy mindenhol? Mert igen, tudom, hogy a legtöbb helyen sajnos bevett szokás.
2015. júl. 19. 22:53
8/11 anonim válasza:
Talán úgy tanítják őket mint a kutyákat.Szerintem nem verik őket.Mint ahogy a tanító néni tanítja a gyerekeket.
9/11 Pillangóalma válasza:
Mindenhol kínozzák őket. :( Egy vadállatot csak a saját valódi természete megtörése által lehet idomítani (a cirkuszosok szerint)...ehhez a módszerek pedig a verés, bántalmazás különféle eszközökkel, éheztetés, kikötözés, stb. Az állatot függővé teszik az embertől a táplálkozásban, mozgásban, mindenben.
10/11 anonim válasza:
Hatarozottan megmondom hogy nem. Tanitasnal nem verik,hanem jutalomfalatot kapnak. Az allatok szeretik a gondozojukat es ez forditva is igaz. A nagy melegbe napi 3szor furdetik az allatokat,friss gyumolcsoket,szenat kapnak, reggeltol estig foglalkoznak veluk simogatjak, szeretgetik... stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!