Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Találtam egy róka tetemet....

Találtam egy róka tetemet. Szeretném a csontvázát megtartani. Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés

Teljesen ép, pár napos lehet, egy tenyérnyi seb van csak az oldalán, én arra tippelnék, hogy lelőtték. Fiatal, egészséges állatnak látszik. Szeretném valahogy lebomlasztani a húst és a többi szépséget róla, majd alapos fertőtlenítés után összerakni a csontvázat. Mi lehet ennek a legegyszerűbb módja? Azt ajánlotta egy ismerősöm (aki már rakott így össze patkányt), hogy ássam el.

Ez jó ötletnek tűnik, mert nem épp a legjobb megoldás csak úgy hagyni az udvaron rohadni, és bűzölögni. Anyám már így is kiakadt a helyzeten... mondjuk érthetően. Igen, tudom, beteg állat vagyok.

Ötletek? :)

2015. júl. 15. 20:26
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Ha mindenképp bele akarnak kötni a lövés nyomba (amit egyébként még egyik csontomon sem vettem észre), akkor én is mondhatom, hogy bizonyítsák be, hogy én voltam, aki lelőtte :)
2015. okt. 24. 17:07
 22/22 A kérdező kommentje:
Egyébként végülis elástam a tetemet, majd két hét múlva kiszedtem. Csak a csontok, és pár szál szőr maradt meg, a szag minimálisra csökkent. Lövésre, veszettségre utaló nyom nem volt, fogak épek, asszem mind megvan. Eltettem egy szatyorba őket, letakarítom ha időm engedi, és majd össze "szerelem", ha lesz hova kiraknom :)
2015. okt. 24. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!