Találtam egy róka tetemet. Szeretném a csontvázát megtartani. Hogyan kezdjek neki?
Teljesen ép, pár napos lehet, egy tenyérnyi seb van csak az oldalán, én arra tippelnék, hogy lelőtték. Fiatal, egészséges állatnak látszik. Szeretném valahogy lebomlasztani a húst és a többi szépséget róla, majd alapos fertőtlenítés után összerakni a csontvázat. Mi lehet ennek a legegyszerűbb módja? Azt ajánlotta egy ismerősöm (aki már rakott így össze patkányt), hogy ássam el.
Ez jó ötletnek tűnik, mert nem épp a legjobb megoldás csak úgy hagyni az udvaron rohadni, és bűzölögni. Anyám már így is kiakadt a helyzeten... mondjuk érthetően. Igen, tudom, beteg állat vagyok.
Ötletek? :)
CSENGEEEEE 😂😂😂
jol sejtem hogy te vagy az? :D Vagypedig a Matyi (asszem ezt a nevet mondtad)
"Nem ölök érte, nem orvvadászom, így nem igen köthet bele senki."
Mondjuk ezt nehéz utólag bizonyítani, különösen egy esetlegesen lövésgyanús csontváz esetében. (A lövés simán hagyhat nyomot a csonton is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!