Hol lehet medvére találni?
Ne haragudj, de a medvék nem a nyugodtságukról híresek.
Rengeteg esetet hallottam, akik sajnos nem úszták meg a medvével való találkozást.
Ha szeretnél macit látni, inkább menj az állatkertbe.
Arra nem gondoltál, hogy oké ha a medve egyedül van, nagy hangcsapásokkal TALÁN elűzöd, és TALÁN nem szedi szét a te kutyád, aki még életében nem látott szerintem medvét.
És ha nem egyedül, hanem a bocsaival menne? Egy anyamedve bármire képes a bocsaiért, állhat elé akármekkora kutya, ember, nem számít neki..
Figyelj, elhiszem, hogy hihetetlen amit írok :) De ezzel neked csak jót akarok!
Romániából jöttem, ahol szinte hetente történik medvetámadás, hiába vannak emberhez szokva.
Medve és medve között nincs különbség.
Sajnos nem lehet előle elmenekülni, fára tud mászni, ahogyan futni is gyorsan tud.
Azért féltem a kutyust és persze téged, mert egy szemvillanás alatt széttép, ha ő úgy gondolja.
A mondatkezdésemmel se törődj, hiszen nem nyelvtan órán vagyunk.
Szerintem te sem szeretnéd, ha a vakmerőséged miatt a kutyádnak baja esne. Mennyire nyugodtan tudnál aludni ha kimész a kutyáddal, egymásnak rontanak, te meg ha szerencséd van elszaladsz? Vagy ez neked kaland?
"Van egy medveölő kutyám..."
Helyesen:
"Van egy medveölőNEK NEVEZETT kutyám..."
.
"Amugy neked miért fáj ha egy vadidegen embert vagy a kutyáját esetleg széttépi egy medve?"
Ha az ember provokálja a macit, a medvét fogom sajnálni, ha kilőni akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!