Van rá esélyem, hogy novemberben őzszarvat találni megfelelő helyen? Csak sima európai őzét.
Tudom ha az a terület vadásztársaságé. De ha egy szarvat nem is agancsot hazaviszel semmi baj nincs vele.
Még ha vadásztársaságé is.
Az őznek is agancsa van!
MO egész területe fel van osztva a vadásztársaságok között, nincs olyan hely ami ne lenne egy társaság felügyelete alatt.
Nincs kizárva, hogy elhullatott agancsot találjon az erdőn, mezőn járó, de ha valaki szándékosan ezzel a céllal kezd kutatni, jó eséllyel csalódni fog, hacsak nem ismeri a vadak által használt csapásokat, ahol rendszeresen vonulnak.
Arra meg, hogy egy meglévő agancs mellé egy másik olyat találj, hogy azok "párban" legyenek, kb a lottóötössel mérhető az esély.
Évek alatt 4-5 őzagancsot találtam, ami nem magas szám (igaz nem kerestem véletlenül találtam), de nem is volt közötte két olyan, amelyekről legcsekélyebb mértékben azt gondolhatnánk, hogy az egyetlen őzbak fejdísze lehetett.
Köszönöm a válaszokat írok hogyha visszajotem a mezőről.
Sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!